دیوث اینجا مگه شبکه خبر هستش که اینجا زرت زرت خبر میزاری(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث اینجا مگه شبکه خبر هستش که اینجا زرت زرت خبر میزاری(sm70)
اشترم تی وی نداره همینجا میذارم زحمتش نشه بره جای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تی وی داره نه موبایل داره این اینترنت رو هم قطع کنه کلا ارتباط خودش رو با دنیا واقعی و مجازی قطع کنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسکین دلم باش ای یار/تو که توی دل من جا داری(sm50)
آقا وجدانی اسم اینو بگین ، دلم رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه صحبت پرسپولیس با رونالدینیو مطرح شده و هوادارا زیر خبرش کامنت میذارن و درباره اومدن و نیومدنش بحث می کنن... یعنی میخوام بگم به درجه ای از عرفان رسیدیم که میتونیم با اومدن رونالدینیو مخالفت و موافقت کنیم!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ترکه حسش نیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت فهمیدی چی گفتی دیوث 2 تا مدل بهش معرفی کردی کسشر تمام مال N نصل قبل 17 اینچم نبود تازه ..
DDR 3 مات هم نبود Cpu ش رو هم که دیگه کار ندارم .. (sm30)
خب دیوث بت که فشار نمیاد باشه شب ازت میگیرم(sm50)نقل قول:
(sm2) لمسی آخه !?؟!
تازه اینا هیچی ..
لنوو چشه مگه خاک بر سرت تو چه میفهمی آخه ..
(sm2)جان من کامنتونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) چیه ریدی بایدم بخندی آخه ..
تو مغزت پهنه
برو اون 2 مدلی که گفتی رو به یکی نشون بده ببین چقد بهت بخنده ..
نه مال تو خوبه لپ تاپ گیمینگ (sm2)
الی همش تقصیر توئه (sm56)
چی میگی تو آخه این بابا میگه کارم برنامه نویسی و طراحی ایناس کارت گراف قوی میخوام ..
ببین یه چی میگه جر میخوره آدم از خنده ..
خو تو الان مثلا لپ تاپ فول مالتی مدیا معرفی کردی که صفحه ش مات نبود .. (sm30)
وای خدای من راس میگی مات نبود وای وای (sm2)
یا خدا حالا که دارم مشاهده میکنم میبینم که TFT هم هس .. (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)6 گیگ گرافیک جیفورسه اینم میخواد برنامه نویسی کنه نه بازی تو اسکل چی میگی
سال 2016 صفحه نمایش TFT معرفی میکنه .. (sm30)
این دو تا اسکلو (sm2)
اعمق صفه یا ipsهس تا tft مدل دیگه ای هس مگه ؟
بعدشم تو نمیدونی برای گیمینگ هنوز tftمیزنن وقتی اعمقی نگو نه
(sm2)Cpu شو جان من نیگه ..
نقل قول:
(sm2) وای وای وای وای ..
(sm2)گرافیکشو GTX 950 ..
تازه 950 ddr 3 باس باشه اگه قدیمی باشه GDDR5 هم تازه نیس .. (sm59)
Dascha Polanco (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم سندو سال منم هس (sm25) فقط 9 روز ازش بزرگترم (sm120) آقا نبینم کسی چپ بهش نگاه کنه من رو هم سندو سالای خودم حساسم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و در آخر : من امشب کجا بخوابم ؟ (sm2)
(sm39) چشاتو درویش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد امین (sm19)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مصاحبه ی موسیقی ما درست باشه امروز, فردا باید مستر نهایی رو محسن تحویل شرکت پخش داده باشه ! از شنبه یا یکشنه هم باید خبر های جدید رو بدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو منصور - جنون بزودی ...نقل قول:
کارگردان : مهران راوی (sm3) ( لقب دیوث کاملاً برازنده ی این آدمه )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آقا ما اینو نخوایم باید کی رو ببینیم.(sm98)