رضا بیا تراک به تراک آنالیز و تجزیه تحلیل کنیم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا بیا تراک به تراک آنالیز و تجزیه تحلیل کنیم (sm120)
ماشین ؟ همینا خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من انالیز کردم تجزیش با تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یادم نمیاد تو رو کی هستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح یه بار با غلتک رد شدم کامل تجزیه شده بقیش با تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم شخمی بود در کل (sm2)یعنی پکیج شخمی تر از این تو مارک موسیقی ایرانی پیدا نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اون صدای افکتیش (sm2)
من تراک امیر بی گزند رو تقدیم میکنم به اردشیر خان به پاس اینکه سالها بدون گزند رساندن به دیگران سرمربی بوده (sm2)
من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم ولی تو با میکس و مستر تخمیت ریدی به ذوق هنریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه داشت بیخ پیدا میکرد (sm2)نقل قول:
دهنت(sm2)(sm2)نقل قول: