بچه ها اگه موافقین از این بعد با یوزر اصلیم بیام ؟!
به شرط اینکه فرار نکنین (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها اگه موافقین از این بعد با یوزر اصلیم بیام ؟!
به شرط اینکه فرار نکنین (sm2)
بیا بااااو ، بچه های اینجا که جنبشون بالاست ، بشرط اینکه قاطی پاطی نکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون که تموم شد رفت (sm120) البته خوب شد یه سری از آدما رو شناختم (sm120)یه سری هم میگفتن ارسالاش چنان و ... واسه همین با این یوزر میومدم و دلایل دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیگه دوباره بیادشون نیفت ؛ برو با اون بیا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با اون یوزرت اومدی من میتونم تو رو به بقیه معرفی بکنم یا نع؟ (sm2)
عموی یکی از بچه ها که سن بالا هم هست, وارد نبوده اومده تو قسمت پست گذاشتنِ فیسبوک هی نوشته:"عکس کــ.ون دختر، شماره جنــ.ده، دختر داف تهرانی، فیلم ســ.وپر"
ینی ریدیم از خنده(sm2)
(sm2) آره لو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دیگه فعالیتی ندارم (sm120) ماموریت این یوزر به اتمام رسید (sm120)
اﺯ ﻋﺠﺎﯾﺐ مینا و آتی و آزاده ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ هفت ﻃﺒﻘﻪ ﯾﮏ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﺭﻭ ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻪ ﻃﺒﻘﻪ ﻭ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻣﯿﮕﺮﺩﻥ, ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﮕﻦ:.........
ﺍﻭﻭﻭﻭﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺭه....
میمردی نزدیک تر پارک میکردی؟!!!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آمدِه ام وای وای من آمدِه ام (sm2)
با خیال راحت نقل بگیرید و تگ کنید (sm2)
قبلا جواب خوبى، خوبى بود. الان شده: مگه من ازت خواستم؟!
سلام خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما!؟(sm70)