یادمه وقتی خیلی بچه بودم،
همسایمون یه قورباغه، دائمالخمری بود،
که شبای جمعه زنشوُ کتک میزد!!!...
نمایش نسخه قابل چاپ
یادمه وقتی خیلی بچه بودم،
همسایمون یه قورباغه، دائمالخمری بود،
که شبای جمعه زنشوُ کتک میزد!!!...
penhold (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باید به همه بگی من همون penhold بودم (sm2)
و خداوند تخم مرغ را آفرید
...
.
.
.
که مردها در تنهایی از گرسنگی نمیرند
صابر فقط الکی تشکر نزن که ایندفه به تعداد تشکر گیر میدن (sm120)
آها ، باشه اوکی حله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه روزه نگفتی چن روزه شیلتر نیستیما ، به افتخار یوزر اصلیت یه یادآوری کن (sm2)
نمیشه راه نره ؛ فرهنگ تشکر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسان ها برای اینکه خود محاکمه نشوند
در محاکمه دیگران شتاب می کنند.
آلبر کامو
شد 40 روز (sm2)تو هم یاد آوری کن که به خاطر اینکه سایت ثبت نشده شیلفر نمیشیم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن اشکال نداره اون عوامل هم رفتن خدا بیامرزتشون (sm120) البته در جای دیگه مشغول هستن (sm120)
از،ھمــــــآن،اوّل ھم،عــــــده اے دیوار بودند...
من،اشــــــتباہ کردم...
بــــــاید "پُشت" می کردم...
"تــــــکیھ" کــــــردم...
من از مستي هراسم نيست ، از آن مستان بی مقدار مي ترسم ! ز عشق هرگز نترسيدم ؛ گريزانم از آن عاشق که يک دل دارد و يکصد هزار دلبر !! و نام عشق را بر خاک ميمالد ... و هر دم در خيال خويش تمنای نگار تازه ای دارد !!! ز تنهائی مرا پروا نبود هرگز ؛ از آن تن ها ...که بر تن ميزنند چنگي ز نامردی ...گريزانم !!!! در اين آشفته بازار رفاقت ها ... به دنبال رفيقی ناب ميگردم، زهی باطل خيالم را ... که من مخمور و اينک در پی يک خواب ميگردم !!!
اگه پخ هم اومد توجه نکن (sm120) البته عامل پخ و رفیق ِ مدیر نسبتاً محترم و در اون مواقع دیوث سایت ، رفته خدابیامرزتش (sm120) البته ترشیده ها و ذهن های بیمار و افسرده هنوز هستن (sm120) کاملاً هم هماهنگ شدن و مدیر نسبتا محترم و در این مواقع دیوث سایت ، هم همراهیشون میکنه (sm120) ما که هر پُستی زدم با عکس و مدرک سریع پاک شد ولی اونا حمایت شدن (sm120)
ولش کن گذشته ها گذشته (sm120) منم دیگه پیر شدم (sm2)دیگه توان نوشتن بیانیه و دعوا رو ندارم وگرنه من اگه 100 سالمم بشه پایه دعوام (sm2)