اصلا دیگه پشت البوم طرف می زنه تنظیم : کوشان ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا دیگه پشت البوم طرف می زنه تنظیم : کوشان ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ببخش پدر از من بگذر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر بده ولی لودگی نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر کی میرسه یه تیکه اش رو میده تا شاید از باری که روی دوشش هست خلاص شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرم اینه کوشان و صفاریان ریدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا این صفاریان رو نگاه کنید
صف + آریان میشه صفاریان (sm2)
بیا در آغوش پدر ( شیطان ) (sm2)نقل قول:
خبر بسته بودن جاده
از کرج سمت جاده ی چالوس ... (sm50)
9 سالم بودم با خانواده اومدم خیر سرم برم شمال تو جاده پلیس جلومون رو گرفت گفت جاده بسته است اصلا نابود شدم اونروز - یزدانی باز اون خاطره رو یادآوری کرد برام
کلن سبک راک ریدنه (sm2)مخصوصن یزدانی کلن چاه فاضلابه (sm2)نقل قول:
من از تو راه برگشت ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]