ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها هميشه خوب و خوش باشين (sm127)
چطوري صابر جون(sm127)
سلام بر مینای خوب و دوست داشتنی والبته یه کوچولویی نامرد (sm127)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساااااااااااااااااان (sm102)(sm102)
کم بد نیستم ؛ ملوان امروز اگه ببره دیگه خیلی خوب میشم ؛ البته خودم بهش شانس برد نمیدم با این وضعیتی که براش درست کردن (sm50)نقل قول:
چه بلایی سر عشق و دلخوشی یه شهر آوردن (sm50)
جان خودم یه سال گذشت و همینطور ادامه داشت به قرآن !! ول نمیکردن که ! این بدبخت حسین یه بار اومد مثلاض آشتی بده بپرس ازش چه کارش کردن ! دیگه وقتی دیدم ول کن نیستم منم قاط زدم ! به خدا به کسی رو زدم که چند سال ازش خبر نداشتم و خودمو کوچیک کردم و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نت رو جدی نمیگیرم اینو چند دفه هم گفتم چون اگه جدی میگرفتم اینجا نبودم ولی وقتی یه سری آدم افسرده و بیمار ول کن نیستن باید جلوشون وایستاد
(sm25)نقل قول:
از این شکلک (sm39) استفاده کن
خدایی اینو میگن کارا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]