جاکشا من گم شدم..
.
.
.
.
.
.
آخرین پیام از ماهواره فجر!! :|
نمایش نسخه قابل چاپ
جاکشا من گم شدم..
.
.
.
.
.
.
آخرین پیام از ماهواره فجر!! :|
ميدونين فرق کلاغ با قناري چيه؟!
.
.
.
.
.
.
هيچ فرقي ندارن،
فقط قناري سنتي ميخونه کلاغ راک
يعني تمام بار علمي کشور افتاده رو دوش من. هر روز دارم يه چيز تازه کشف ميکنم. بابا شماهام يه تکوني به خودتون بدين...
دختره تو فیسبوک استاتوس زده بود: مرسی که اردیبهشتیام...
.
.
.
.
.
.
باباش کامنت داده زیرش: خواهش میکنم وظیفه بود!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایمون اسمش “طلا”ست.
توی “نقره” فروشی کار میکنه.
تازگیا هم رفته "برنزه" کرده…!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فکرکنم آخرش با مِسی ازدواج کنه..
بچشونم شکل استیلی بشه !
حالا خوبه که اصل ترتیب رو رعایت میکردند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا قیافه ی اینو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دوست دختر خوزستانی هم نداریم که تو این هوای آلوده بهش تنفس مصنوعی بدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
عشق چیست؟ رابطه ایست که در ان افراد به گوه خوردن افتاده و در آخر با گوش دادن به آهنگهای داریوش معتاد میشوند