لااقل از صداش محروم نیستیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لااقل از صداش محروم نیستیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای گل گفتینقل قول:
الان سایت استر سانگ هم اینطوری شده این سایت برای فیلمه
نیاز به صبر نیست مشخصه همه چینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چی بگم ولی باید صبر کرد دید چیکار کردند تو این آلبومنقل قول:
چیکار کرده مهمه ولی شک دارم کار خاصی کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش لااقل نصف آهنگای آلبوم را خودش ساخته باشهنقل قول:
(sm27)
قلب من" اولین ویدئو از آلبوم "تصویر" شادمهر عزیز
(sm50) درگیر موندن نیستی درگیر موندنم نکن
قلب من (sm127)