ناگشته من از بند تو آزاد بجستی....(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ناگشته من از بند تو آزاد بجستی....(sm50)
عيد آمد ونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خانهی خود را نتكانديم ... (sm50)
اکبر ... اینه ، هنوز زیرنویس براش نیومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایزه هم برده ... (sm172)
اساسین خوب بود ، البته بیشتر مایکل فسبندر خوب بود تا خود فیلم ...
45 مین دیدم دیلتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
arrival
hacksaw ridge
silence
fences
passengers
اولویت دیدن کدوما؟
فیلم دیگه ای هم غیر اینا هس بگین
همینجوری که چیدی ببین البته کار مل گیبسون رو اول ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
فنچن...خوب نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا فقط منتظر بودم اون پشت مشتا یه حرکتی بزنن که نزدن ... بیشتر به این دلیل فیلم رو تا آخر دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندم بهت بگم خلاق یا گشاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اخرین خبر رسول گلنار با خاله اگوستی شهید شد
الان فنچن یه روزی واسه خودشون قناری میشن ، بعد ما میتونیم بگیم که از زمانی که جوجه بودن تا وقتی که بزرگ شدن باهاشون بودیم (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نیکولاس کیج تا الان دوتا کار ازش اومده ... (sm50)
که خوب نیستن ... (sm120)
در نبود من بحث فیلم و سریال !?؟! (sm25)
نیکولاس کیج اینی که امرو اومد میگن بد نی ..
رییس این سریال نیکول رو ببین خیلی خوبه ...
کنسرت ابی تصویری رسید ..
حسش نیس
فیلم گلشیفته اومد
کار جیم جارموش و گلشیفته هم وب دی ال اومد ... (sm74)
از کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میدم فوکی بزنه ..
الی و سینجول من الان فیلم های جدیدی که گرفتم همه وب دی دل تشریف داره آیا پاک کنم و بلوریپ بگیرم یا فرقی زیادی با هم ندارن ؟
اول اینجه بذا
شد دفه صدم فقط کیفیت صدا بلو بهتره که اونم مهم نیسنقل قول:
(sm2)یه سریال بگین دان کنم از بیکاری بعد پاکش کنم (sm30)
فوکی مهمون داره فعلا .. :l
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
از کجات در اومد !?؟!
من برا اولین بار پرسیدم (sm176)نقل قول:
خب معلومه بلوری بهتره هم تصویر هم صدا ..
البته یه نکته ای هه ..
تو فک کن من حوصله دارم با تو بحث کنم الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا این شهریار به دلم میشینه
دیوس بلوری 50 گیگی رو میزنی به وب دی ال آخه ..
چون بلوری هایی که الان میاد ریپ میشه و حجمش میرسه به 1 گیگ 2 گیگ ..
من میگم با وب دی ال تفاوت نداره چون بیت ریتشون یکی میشه ..
و بهش میگن نسخه Br Rip ..