طلا بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طلا بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که یزدانی خیلی هارو آتیش زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا راضیم ام شما بیا بشین سر مامله بالا پایینت میکنم راضی میشی (sm2)
چاوشی رو دوست دارم اما حرفت تایید میشهنقل قول:
رضا آرین بعدی کیه بکوبیمش (sm2)
انتقاد فرق داره با لودگی من اومد نقد کسایی مثل خودت بخونم نه که بیاد اینجا اراجیف سرهم کنننقل قول:
متاسفانه ... (sm120)نقل قول:
کسی چیزی نگفت خودت میدونی اول صبح فقط دنبال موش دووندن بودی، الانم که میگی فقط امیر بی گزند خوبه
نظرت محترم
بحثی نیست
میرم موقتی اومدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سلطان احساس مجید خراطها هم بعد رمضون میاد چه شود علیزاده هم میخوره تنگش دیگه ناله و زجه تو هم (sm2)
میلاد یه ذره ارومم کن اعصابم فوق کیریه