مدیر لاماسیا رو بیاریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدیر لاماسیا رو بیاریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سابیا خودشم باورش نمیشه کجاست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسشو گذاشتم چند صغخ قبل (sm120)
سابيا: اين بهترين نمايش ما در جام بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوزه پینتو الگوش خوزه خودمون (sm120)
ایشالا کاستاریکا قهرمان شه (sm120)(sm10)
داور بازی آرژانتین گچ کار بود(sm120)3 دور میرفت و میومد رو خطکشی(sm120)
در تخصص من نیست ! (sm120)نقل قول:
کلودیو کانیگیا ، اسطوره فوتبال آرژانتین به تمجید از دی ماریا پرداخت و گفت که این بازیکن شبهت زیادی به خودش دارد. وی گفت:” ال فیدئو یک بازیکن کلیدی است. عملکرد بی نظیری در میانه زمین دارد و از نظر من یک بازیکن کلیدی در آرژانتین و رئال است. او در موفقیت های اخیر رئال نقشی کلیدی داشته است . نقش او در رئال شبیه به نقش او در تیم ملی آرژانتین است. در فینال چمپیونزلیگ هم عالی بود. نمی توانم فروختنش از رئال را درک کنم.”(sm25)
بازی ترسناکه.احتمال برنده شدن کاستاریکا وجود داره(sm120)
زر نزن مگه اکادمی ما کاستایاست ؟(sm120)منظورم تاتنهام ه (sm120)قرار بود امسال واکر رو بدن به ما ولی انگار میخوان یه سال دیگه صبر کنن اربلوا بره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]