شادمهر دریک فیلم ایرانی-هندی؟
برخی منابع از مذاکره سازندگان فیلم«دختر شیطان»به کارگردانی قربان محمدپور با سازمان سینمایی برای دریافت مجوز بازی شادمهر عقیلی دراین فیلم خبر داده اند!
@Khabare_vijeh100
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر دریک فیلم ایرانی-هندی؟
برخی منابع از مذاکره سازندگان فیلم«دختر شیطان»به کارگردانی قربان محمدپور با سازمان سینمایی برای دریافت مجوز بازی شادمهر عقیلی دراین فیلم خبر داده اند!
@Khabare_vijeh100
حمید غلامعلی:
یکی از کارهای خاصی که اجرا کردم و هنوز خیلیها من را با آن قطعه میشناسند، آهنگ «وسعت سبز» با شعر سهیل محمودی و آهنگسازی شادمهر عقیلی بود که از صدا و سیما بسیار زیاد پخش شد و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. فرصت همکاری بیشتر پیش نیامد و زمانی که میخواستم چند کار دیگر با او انجام دهم، از ایران رفت.
ویدئو احتمالا دو هفته دیگه پخش میشه
بشه خیلی عالی میشه تنها خواننده ایی که استعداد بازیگری هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یکی دیگه از محالات هست نه شادمهر قبول میکنه نه مجوز پخش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم سینمایی که اصلا پخش نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم پخش در کشور هند هستش یا کشورهای دیگه مثل ترکیه که اوا بهرام هم خونده
ایران اصلا سطح سینماش خیلی پایینه
(sm50)
با این دمویی ک الان شادمهر گذاشته از الان معلومه چ ویدئو داغونی قراره پخش بشه
وقتی حاضر نیستید هیچی بگید اینستا اخرش همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومی که میلاد هاشمی تنظیم کننده خالتوری تنظیم کنه بهتر از تجربه کن نمیشه
من اصلا کاری ب آهنگ ندارم چون تا پخش نشه نمیشه چیزی گفت...ولی ویدئو کاملا مشخصه افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]