تو روز 22 بهمن اگه یه دختر با بیکینی و آرایش خلیجی تو راهپیمایی شرکت کنه قطعا تو تلویزیون بارها و بارها نشونش میده
نمایش نسخه قابل چاپ
تو روز 22 بهمن اگه یه دختر با بیکینی و آرایش خلیجی تو راهپیمایی شرکت کنه قطعا تو تلویزیون بارها و بارها نشونش میده
لازم نیست که بگم اگه خواستین تلویزیون نشونتون بده باید چیکار کنین دیگه... به اسپم بالایی توجه کنین
آقایون هم کروات بزنن و خیلی انگلیسی طور شیکان کنن
. اتل متل یه مورچه??
قدم میزد تو کوچه ??
اومد یه کفش ولگرد??
پای اونو لگد کرد ??
مورچه یه پاش شکسته ??
راه نمیره نشسته ??
بابرگی پاشو بسته ??
نمی تونه کار کنه ??
دونه هارو بار کنه ??
تولونه انبار کنه ??
مورچه جونم تو ماهی??
عیب نداره سیاهی ??
خوب بشه پات الهی ??
داری شعر رو میخونی؟!
حتما با ریتم هم میخونی؟!!!
زشته سنی ازت گذشته!!
هم سن های تو؛تو ژاپن قلب عمل میکنناااا
. اتل متل یه مورچه??
قدم میزد تو کوچه ??
اومد یه کفش ولگرد??
پای اونو لگد کرد ??
مورچه یه پاش شکسته ??
راه نمیره نشسته ??
بابرگی پاشو بسته ??
نمی تونه کار کنه ??
دونه هارو بار کنه ??
تولونه انبار کنه ??
مورچه جونم تو ماهی??
عیب نداره سیاهی ??
خوب بشه پات الهی ??
داری شعر رو میخونی؟!
حتما با ریتم هم میخونی؟!!!
زشته سنی ازت گذشته!!
هم سن های تو؛تو ژاپن قلب عمل میکنناااا😒😒
از صابر بپرس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمبود خواستگار بهجایی رسیده که دیروز تو تاکسی کرایه دختر همسایهمون رو هم حساب کردم، برگشت گفت: «ممنون، ولی من هم شرط و شروطهای خودم رو دارما!»
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق ، عشق می آفریند . عشق ، زندگی می بخشد . زندگی ، رنج به همراه دارد . رنج ، دلشوره می آفریند . دلشوره ، جرات می بخشد . جرات ، اعتماد می آورد . اعتماد ، امید می آفریند . امید ، زندگی می بخشد . زندگی ، عشق به همراه دارد . عشق ، عشق می آفریند.
ولک مو خودوم بچه شمالم کاااا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش شعاره اینا ! عشق تو قصه ها بود تموم شد رفت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]