شمالی ریکا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شمالی ریکا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق هیچوقت تموم نمیشه چون تاریخ مصرف نداره
من خودم تجربه شو دارم شعارم نمیدم (sm172)
پسرخاله م کلاس چهارمه تو لاین سه تا دوست دختر داره!.
.
.
.
من هم سن اين بودم ظهرا تلويزيونو از برق ميکشیدم عمو قناد از توش نياد بيرون بخورتم . . .(sm178)
برا ما که تاریخ مصرف داشت ! تاریخ مصرفمون تموم شد پرتمون کردن بیرون !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جمله ی معنی گرایی بود .... شاملو هم از چه اصطلاحاتی استفاده میکرده هاااا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم یاد اون جمله ی قصار " جواب سلام " میافته
چشی گنی ؟؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عشقتون یه طرفه بوده مطمئنن
عاشق عشقشو دور نمیندازه.......
یه دنیا رو با رفتن از عشق متنفر کردی و این صوبتانقل قول:
هچی (sm70) من علی گراییلیمه شما مره نشناسنی (sm74)(sm70)نقل قول:
داداش ولنتاین کادو نخریدی واسه همین پرت شدینقل قول: