تو که عشقی فرشید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو که عشقی فرشید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول دمتگرم به این میگن حال کردم من انرژی دادی(sm135)
شما ماهی ببین چقدر دوست دارم که هنوز ترکت نکردم بادتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
میثم جان میگم میخوام اکانت انتی ویروسم مو 365 روزه یا تعداد بیشتر خرید کنم کدوم سایت تخفیف میده یه سایت معرفی کن.
فعلا انتی ویروسم 30 روزه هست همش پاک میکنم دوباره نصب میکنم دیگه خسته شدم.کامپوترم داغون شد.(sm1)
من به شما سایت w w w . v p o r n. C o m را پیشنهاد می کنم (sm2)نقل قول:
والا من آنتی ویروس استفاده نمیکنم اصن(sm172)نقل قول:
مشکلی نداشتم تاحالا(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا همین سایتا رو رفته ویروسی شده(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه خیرممکنه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]