اهنگساز: شادمهر
ترانه: جواد شریف پور !
منتظر این اهنگ هم تو البوم هستیم :)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگساز: شادمهر
ترانه: جواد شریف پور !
منتظر این اهنگ هم تو البوم هستیم :)
چه هنرمند خوبی ... عماد نکویی تنظیم کننده بسیار با سوادیه که تسلط کامل به نت نویسی و نت خوانی و تنظیم ارکسترال و آنالوگ رو داره ک متاسفانه خیلی وقته تو موزیک فعالیت نمیکنه ... آهنگ ( زندگی جز با تو برام حرومه اگه بری کار دلم تمومه ) که مهستی خونده رو شادمهر اول واسه عماد نکویی ساخته بود که با صدای این هنرمند تو آلبوم مجاز استخاره منتشر هم شد که سالها بعد از مهاجرت یه بار دیگه داد به مهستی تا با صدای این اسطوره بهتر شنیده بشه ...... با عمادنکویی که تو فیس بوک چت میکردم و گفتم چرا دیگه با شادمهر کار نمیکنی گفت بعد از اینکه به آمریکا اومدم شادمهر منو به جمشید و باران و خواننده های دیگه معرفی کرد و باعث شد تا باهاشون همکاری کنم ولی فعلا قسمت نشده توی آهنگ باشیم که فکر کنم الان برگشته ایران ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبعت کجاست؟ ؟؟ نه داداش تو این آلبوم هم همون عوامل تجربه کن هستند و خبری از شریف پور و برزویی و... نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو هم ب احتمال زیاد یکشنبه یا دوشنبه پخش میشه
اینطور به گوش میرسه که شریفپور هم ترانه داره در البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ببینیم تجربه کن بهتره یا تصویر
فقط باید تا زمستون صبر کرد
نه عزیزم مگه این فرشباف میذاره شادمهر با کس دیگه ای کار کنه..مطمئن باش همه ترانه ها مال محرابی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا تصویر بهتره ولی هیچوقت مثل آلبومای قبلی شادمهر نمیشه... شادمهر دیگه فقط فکرش کنسرت گذاشتن و پول درآوردن شده واسه همین تو دوسال دوتا آلبوم دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ عارف چی شد؟
مثل روز روشن بود فرشباف کنسلش میکنه به هر طریقی تا تنظیمی از شادمهر بیرون نیاد
من فکر نکنم کار کنسل شده باشه..احتمالا خود عارف میخواد تو ی زمان مشخص پخشش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]