من داشتم تبلیغات آهنگ میکردم که بحث تربیتی کردی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من داشتم تبلیغات آهنگ میکردم که بحث تربیتی کردی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقت این کارها رو ندارمنقل قول:
غروب داشتم از دفتر میرفتم خونه ، لامصب تو خیابون هر دختر تنهایی رو فقط یه نظر میدیدی گردنت میافتاد ... اینا همه عواقب ولنتاینه هااا
یادمه اونو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین استاتوس فیسبوکم:تو را به چشمان روشن خدا سوگند، ذرهای از من برایم بگذار تا در روز مبادا تقدیمت کنم.
دقیقا چه مرگم بوده؟(sm54)
من شرمندم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ی وضی !نقل قول:
شرمندگیت رو کجای دلم بذارم ؟؟؟نقل قول:
گوش کن ، شاید لذت بردی ... شایدم دوباره یاد و خاطرش اومد تو سرت و تا صبح نکشیدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی امشب 18000 تایی میشم ؟؟ 18000 تا اسپم ؟؟؟
روایت هست كه ميگه دخترا وقتی از عروسی يا مهمونی برميگردن تا يك هفته ادای رقص بقيه رو در ميارنو هر هر ميخندن (sm70)
دخترا راسته آیا !؟؟
نه حاجی فراموشش کردم دیگه ! خاطرش مونده برام گهگاهی که یادم میاد به سادگیم می خندم خنده تلخنقل قول: