اینو کجا کامنت کرده بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو کجا کامنت کرده بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درضمن ما ميخوايم كه پخشِمون كاملاً مجاز و قانونى از سايت هاى كشورِمون باشهو اصلاً دوست ندارم "راديو جوان" كه يه سايتِ كاملا بى تربيتو بر ضد قوانين كشورمون هم هست كار رو پخش كنه(sm2)
خوشم میاد بهادرم همیشه در صحنه هست و جوابم میده تهشم مینویسه ما طبق معمول سکوت میکنیم و جوابی نمیدیم (sm120)
نمیدونم، دیروز یادم نی کی عکس گرفته بود اینجا گذاشته بود منم دوباره آپش کردم. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) سنتوریش مالید دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چیزی برا گفتن نداره
حس ششمم بهم میگه این یالقوز اخرش مجوزه رو میگیره.ببین کِی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اتوبوس پکیده چی بود امریکاییارو سوارش کردن(sm2)(sm2)
کلا این اخلاق بهادر رو اعصابه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونورم کلا مهرجویی نباید رسانه ایی میکرد(sm120)
یعنی خاک اگه به این مجوز بدن (sm3) این همه خواننده واقعی داریم دنبال مجوز یه ترک اونوقت این امثال این ادم مجوز بگیره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پیش به سوی والیبال(sm2)
نمیدونم والا(sm2)نقل قول:
نخور برا معده سمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیهوشیِ کامل بود؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد طول کشید از بیهوش شدن تا بهوش اومدن؟!
اره کامل بودنقل قول:
زیاد نشد حدودا 20 دقیقه
3-4 دقیقه هم اندوسکپی
خودم زیاد اهلش نیستم ولی امروز اینقدر خسته شدم که همینجوری حوس کردمنقل قول:
البته بگم 500 هزار تومن خرجم شد برا اندوسکپی
همه جا بیهوشی کامل نمی کنن
خیلی جاها بی حسی می زنن
خوبه پس، هیچی نمیفهمم! (sm80)نقل قول:
500 تومن؟! (sm20) من کل داراییم 351 تومنه بعد 500 تومن پول اندوسکپی بدم! (sm2)نقل قول:
انشالله که نیاز پیدا نمیکنم بهش. (sm2)
پوزه شیطان(sm211)
سیخ داغ در انتظار تو هست ای شیطان (sm111)
ممر دول رمضان تا اخر رمضان بر کیونت(sm2)
من این چند روز رو گفتم بخورم اگه دیدم نمی تونم روزه بگیرم نمی گیرم الان دیدم نمی تونم(sm2)
نه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
و پوزخند زد به زندگی و عاشقانه مرد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm70)
نقل قول:
امیر ! اسم هنرمند و آلبوم لطفا ! فدات
سربند های خون مفقود در خداست (sm50)
همتی کن با این زردِ شمالی (sm27)
(sm169)
به پیغام کلاغای سیاه شک کن که شب جز تیرگی چیزی نمیاره (sm50)نقل قول:
من فک کردم اینو شاهین خونده بود(sm2)
آهنگ قشنگیه خدایی فک کنم تا ماه دیگه بفرستن
(sm168)
(sm118)
شبکه دو فقط فیلم بازی ایران و کوبای شونصد سال پیشو داره هی میذاره با آهنگ (sm2)