نه حالا جدی میگم من خیلی دوس میدارم صِفر شخصی ایشان رانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه حالا جدی میگم من خیلی دوس میدارم صِفر شخصی ایشان رانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . قیمت نقل و شکر . . . (sm59)
احترام پدر را نگهدار این چه شکلیکه آخه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیب الله تفسیراتکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت هیزم در میاره بسوزونه از اتاق تو در میاره واسه تو درد داره نه واسه ما (sm2)برادر درد های خودتو تجربیات به دیگران نسبت نده....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشوم چشوم پیری جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من وا دل من .. (sm25)
(sm2)ریدم تو منطقتنقل قول:
امیری رفت کیسه.مردک پول پرست(sm3)
چاوشی طرفدار افراطی زیاد داره ولی من هرچی مخالف دیدم افراطی بوده و مذخرف گفته جای انتقاد