مسعود به نظرت کی پخش میشه اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم صدای شادمهر میخواد
نمایش نسخه قابل چاپ
مسعود به نظرت کی پخش میشه اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم صدای شادمهر میخواد
گفتم ک یکشنبه یا نهایتا دوشنبه پخش میشه حسین اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه که چند درصد احتمال دارهنقل قول:
یعنی ممکنه تا قبل تموم شدن تور تجربه کن اهنگو پخش کنه ؟؟؟؟
صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله عزیزم یکشنبه یا دوشنبه پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو جوان هم اعلام کرد یکشنبه ساعت 21 موزیک ویدئو قلب من پخش میشه.
من ک گفتم یکشنبه پخش میشه انگار ایمان ندارید ب حرف من(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک از وحید پویان تنظیم از میلاد هاشمی... فاتحه این آهنگو همین الان خوندم(sm74)
اینم میشه ی چیزی تو مایه های فقط با تو عشقم... حتی آهنگ خالیش هم مثل اونه