(sm2)اشترم یکم دیر واکنش نشون دادی امواج دیر میرسه انجا
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اشترم یکم دیر واکنش نشون دادی امواج دیر میرسه انجا
پخش شد سرودشون جام جم میدیدم گذاشت نمیدونم تی وی چرا سانسور کرد (sm54)
کیسه غمت نباشه ، امریکا هم شیش تایی شد (sm2)
(sm2) فک کنم تنها مخاطب شبکه 2 بودی تو اون لحظهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عکس واسه من باز نمیشه اگه ج دادی منو تگ بزن که ببینم چون الان میخوام برم ویندوز نصب کنم (sm155)
(sm30)نقل قول:
مهدی عکسو بزار ببینم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm50)
بچه ها کسی لینک آهنگ آیینه ار هایده رو داره ؟
حوصله داری شطرنج بزنیم ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بچین تو ولی تمرکز ندارما دورم شلوغیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو درخواست بده من بلد نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بود ایدیت ، من هزینه پذیرایی رو ازت میگیرما (sm120) ورزش ۳ پفیوز پولمو پیچوند باید یه جوری در بیاد (sm120)نقل قول:
ascbaran (sm120) باشه (sm120)نقل قول:
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ آیینه هایده رو داری ؟
بازی کن (sm120)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ آیینه هایده رو داری ؟
بازی کن دیوث دیگه (sm120)
تند بازی کن زود تموم شه (sm59)
مگه دارید منچ بازی میکنید (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبتاب رو 2 بود سیستم رو 3
حالا یه ذره یواش (sm120)
نه انقد دیگه مردی الان ؟(sm2)
بمیر بازیتو کن (sm120)
تا کی کشم جفای تو؟ این نیز بگذرد
بسیار شد بلای تو، این نیز بگذرد
عمرم گذشت و یک نفسم بیشتر نماند
خوش باش کز جفای تو، این نیز بگذرد
آیی و بگذری به من و باز ننگری
ای جان من فدای تو، این نیز بگذرد
هر کس رسید از تو به مقصود و این گدا
محروم از عطای تو، این نیز بگذرد
ای دوست، تو مرا همه دشنام میدهی
من میکنم، دعای تو، این نیز بگذرد
آیم به درگهت، نگذاری که بگذرم
پیرامن سرای تو، این نیز بگذرد
آمدم دلم به کوی تو، نومید بازگشت
نشنید مرحبای تو، این نیز بگذرد
بگذشت آنکه دوست همی داشتی مرا
دیگر شده است رای تو، این نیز بگذرد
تا کی کشد عراقی مسکین جفای تو؟
بگذشت چون جفای تو، این نیز بگذرد
(sm50)
چرا هی تند و یواش می کنی داری برات کف دستی میره مگه
اها همین فرمونو برو فعلا
حالا شلش کن (sm120)
ممر تو هم میای بازی ؟ تو با سیاهِ بازی کن (sm2) ای اس سی مکملموننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیه
ما فقط شبکه 1 2 3 داریمنقل قول:
قالَ اُشتر
شطرنج میگم مگه میگم بزن فیلم سوکسینقل قول:
دیوث مگه گیم او ترنزه بزن بزن راه انداختی مث ادم بازی کن من اخلاقم مث اون کوتوله هست (sm2)
زر نزن تو با کی داری بازی میکنی من ۱۰ مین یه مهره هم نزدم (sm2)نقل قول:
هجومی شروع کردی گفتم میخوای بزن بزن راه بندازی خو بذا یذره انگشتام گرم شه بعد (sm2)نقل قول:
پیرامون منظورشهنقل قول:
عراقی