boyhood زیرنویسش نیومده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
boyhood زیرنویسش نیومده ؟
زیر نویس جومونگو دارم به کارت نمیاد ؟
(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
منو الان بِکشی شیرین شیرین 3؛4 تا نسبت به دو سه روز پیش بالا اومدم (sm59)
(sm70)امان از نذرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
لاشیای نذری خور (sm81)
تدیگ نذری اخ اخ (sm81)
اصن من نذری که روش تدیگ نباشه رو نمیگرفتم (sm70)(sm25)
حــــــــــیـــــــــــــ ــــف حیف (sm50)
در پایان همین موسیقی (sm50)
زرشک پلو با مرغ و نوشابه (sm118)
بهترین منو فعلا برا تو بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمه و فسنجون و آلوقیسی و ته دیگ کلا همه تو یه بشقاب و هرکدوم یه گوشه(sm132)
نیم ساعت پیش خورده شد و الان در حال ترکیدن می باشم(sm120)
میشه خفه شین (sm59)
ارو داره جالب میشه (sm50)
نصف روزو توی توالتم (sm2)
(sm2)
درد نگرفت (sm2) با این چیزا که تعریف میکنید موندم چجوری تخلیه میکنید مخصوصا تو قطبی (sm2)نقل قول:
نگو(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن امیر لب تاپو برده تو توالت نشسته رو کاسه داره آلبوم میزنه (sm2)
خدا صبر بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیم ساعت یه بار جیشم میگیره (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اولا مث تو بودم رفتم دکتر چندتا سوال درباره معده م کرد یه قرص داد از اون موقع تاحالا جاتون خالی هر روز باید نو نوار شیم مث تراکتور کار میکنه دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا تیله ی آبی تو چشماته
موووووووف
باهاش آسمونو نفس میکشم
(sm118)
من رفتم دکتر نفرولوژیست گفتم زیاد جیشم میگیره گفت تو بچگی خودتو خیس میکردی ؟ خجالت کشیدم دیگه نرفتم
(sm2)
ldk
اقا بدون شوخی ، این مخفف چیه ؟ (sm54)
اینترنت دانلود کنیجرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا خوبه گفتمنقل قول:
خدایی چی میشه ؟
(sm70)نمیدونم به قرآننقل قول:
مث ادم صحبت که نمیکنن هی انجوری مخفف میکنن ادم ضایعه میشه همش (sm2)نقل قول:
البته خودمونم همه چیو مخفف میکنیم (sm59)
به جز گیم اف .. هیچ چیز جای لاست رو برام نگرفته هنو (sm50)
idk= i dont knowنقل قول:
اگه i باشه اون L نباشه (sm70)
مش رمضون برو بریم (sm118)
اها ، ولی اله انگار (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کریو واسه من هر دقیقه قطع و وصل میشه
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(sm2)