نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن اوکی کرده که دیروز خبرشو داد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن اوکی کرده که دیروز خبرشو داد ..
فقط احمقی مثه پرز میتونه دی ماریا رو بفروشه اینو بیاره (sm3) داشت نابود میشد تو منچستر (sm74) اونموقع هم به رئالی های خدابیامرز این تاپیک گفتم خامس بازیکن نمیشه براتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول چقدر ور میزنی تو ببند اون حلقتو
خب پس از شنبه یا یک شنبه پوسترش میاد (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استادِمنِه دوس داره (sm150)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا.بخدا هرچی رئالی میدیدم اینو میگفتم بش.اسکل جو جام جهانی و تبلیغاتش گرفتتش اینو گرفت حالا دست از سرمون برنمیداره.(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز فقط به فکر تبلیغات و فروش پیراهنه ! دی ماریا هم قربانی قیافش شد (sm74) دیوانه ی استیلشم (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عععع تو دیوث اون دفه چی پرسیدی بلوکت کردم دیگه یادم رف خبرت کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث شماره کارت دیگه بت میدم اون 20 تومنو بریز پول ندارم وحشینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث سود میکشی روش 20 تومن از کجات اومد ..
(sm2)
دی ماریا(sm172)خیلی نقش زیادی تو لادسیما داشت.نامردی کردن در حقش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 تومن برات کارت به کارت کردم ! 16 تومنم از قبل بت دادم تازه 11 تومنشم حساب نکردم (sm2)نقل قول:
ترانه علیدوستی: فرهاد و شهرزاد برای من شبیه زوج تایتانیک شدند/
تصور نمی کردم آهنگ های محسن چاوشی اینقدر روی شهرزاد بنشیند/
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده بابا میخوام برم نیم کیلو جگر بگیرم بزنم به سیخ
کم خونی دارم بابا (sm81)
یاد حسین کاکا سرکرده ی رئالی ها مجمع افتادم (sm172)
این تیترو فراموش نمیکنم : برنده شدن جایزه 5000000 ریالی قمار توسط حسین خر ارسال (sm2) ینی تو خوابم داشتم میخندیدم (sm2) هر موقع یادش می افتم خندم میگیره (sm2)
عمو حسن هم رفت (sm172)
اگه باهاشون در ارتباطین سلام مخصوص منو برسونین
نقل قول:
تو بودی گفتم من گی هستم بیا پشت تالار ..
(sm77)
آخر برج خر است . خودم ( حفظه الله ) (sm27)
چه میگی دیوث ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تیکه موزن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن سیده ؟
آخرش حسینی داره.
#سید محسن چاوشی حسینی
نه تاج و تخت دیدم نه بنشی نه بقیه برم ببینم ..
شر افتادیم از دست موزن دیوث یه روز نمیشه خبرش نیاد دیوص ..
ترافیک مارو نموده این ..
بانوی من
آخر چه کار داری با آسمان آبی
بانوی من تو وقتی دریای غرق ابی
با موی لخت و تیره چشم خمار و خیره
تلفیقی از دو چیزی آبادی و خرابی
مثل شراب ها نه ،بانوی من تو در من
سرگیجه های بعد از نوشیدن شرابی
آن روزها چه بودی این روزها چه هستی
آن روزها درختی این روزها طنابی
هر شب به خواب دارم می بینمت تو اما
یک شب نمی توانی با یاد من بخوابی
(sm2)
نذار دیوث میخوام ببینم ..
ميزگرد تحليلي برنامه هاي استعداديابي موسيقي با حضور محسن رجب پور، بهروز صفاريان و هومن خلعتبري
(sm2) میگم بهروز جانم فلان ریدم تو لهجت هومن خلعتبری ..
اوه صفاریان اسم چاووشی رو آورد ..
اگه خواننده ای مث محسن چاووشی ظهور میکرد فلان ..
الان میدم ..
کجا داره پخش میشه دیوث
من؟ کی لب تاب میخواد بخره؟ پول؟(sm2)(sm2)نقل قول:
دختر عمه دختر خاله اصلا چیز بدرد بخوری داره چه نر چه ماده بیار(sm2)نقل قول:
مگه میخوام بکشمت چه امنیتی یه تجاوز که این حرفها نداره(sm120)
یعنی 320 اومد میخوای مث اشتر وایسی تا ایتونز بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلت کردی زیر 3 درصد این اتفاق میفتهنقل قول: