منبع ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منبع ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی نیس به این بسیـجی لندنی بگه خودت تو لندن چه گوهی میخوری بیا همین مهدیه تهران فعالیت کن
آرزو به دل موندیم یکی تو این چل سال عنقلاب بیاد بگه از قبل تدبیر شده امکاناتش فراهمه
برای پایش این آتشفشان تا کنون سخنهای زیادی گفته شده است، ولی کارهای اجرایی صورت نگرفته و اگر بخواهیم طرح اجرایی در این زمینه عملیاتی کنیم، باید با امکانات موجود اقدام شود.
اره بیا من می خرم
ترانه علی دوستی مگه بچه داره ؟
آره، حنا.
وایکینگ ..
واویلا یادم نبود
(sm120)همانطور که قبلا گفتم برای خرج کردن گرفتم نه سرمایه دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نمیکنه دلار چقد شه
(sm70)سکه ندارم این شهلا بازیا به تیپ من نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو نوشته دلار بیاد پایین بازم قیمت جنسا کم نمیشه چون واردات ممنوع شده کسی نمی تونه جنس بیاره که رقابت ایجاد بشه
اومد رو کانال 10 تومن ..
سامی بیگی (sm2)
گوه تو سامی بیگی ..
میخوای هارد اکسترنال بخرم وایسم ینی تا یلدا بیاد پایین .. (sm54)
پولشو قراره الی بده ..
میتونم از الی پول هاردو بگیرم برم باهاش دلار بخرم ..
نظرته !?؟!
اون ۳ هزار تا کالایی که وارداتشو ممنوع کردن باید وارداتش ازاد شه
پارسال هارد خریدم نزدیک 200 و خورده ای همی یلدا الان باس 3 برابر پول بدم گوه تو این زندگی .. (sm50)
وقتی جنس گرون باشه ملت نمی خرن وقتی کسی نخره مغازه دارم نمیره جنس با دلار بخره
وقتی هم تقاضا دلار کم بشه قیمتش یه چند تومنی میاد پایین
دوباره ملت حجوم میارن برای خرید تقاضا دلار میره بالا قیمتش میکشه بالا
میشه روز از نو روزی از نو
دیگه هیچوقت اون ادم سابق نمیشه این پسر ..(sm59)
(sm2) سینا سرلک : من خواننده ای نیستم به عنوان بک وکال خواننده دیگر اجرایی داشته باشم
(sm81)داره میاد برای فصل سه هم تمدید شده جلو جلو
(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه نتفلیکس در اقدامی ناگهانی سریال Daredevil را پس از پخش سه فصل کنسل کرد ! (sm81)
یه سری بیت کوین دارم می فروشم
فیلم فرهادی رو دیدم نیمیدونم شرا یاد فیلم درباره الی افتادم ..
ریدم تو سلیقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه چرا مترجما دس بکار نمیشن خیلی از سریالا مونده
کسی خبر داره ایا
عجیبا غریبا مگه سورس این سایتای زیرنویس یکی نیس چرا تو یکی نمایش میده تو یکی نه
من فک میکردم ترجمه نشدن
عجب عکسی (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو دقتت ..
این مجریه ژیگول با فراستی رفتن رو هم دیدین ..
اقا مث اینکه دلار قراره تا هشتم بره پایین بعد فیکسش کنن
هم دلار تو بودجه 8 تومن تعیین کردن سال بعد رو هم اینکه دیشب یکی از وارد کنند ها با خبر شبکه دو صوبت میکرد لو داد گفت دیگه یجورایی چیزی بنام ارز نیمایی وجود نداره براشون گفتن با همین ازاد کار کنین چون قبلش نیما میگرفتن پس قراره همین ارز ازاد بشه نیما در ضمن قبلا گفته بودن فاصله این دو تا باس کم بشه ازاد و نیما
بالاخره پدیده شکست خورد(sm173)(sm118)
(sm98)
(sm3)
فیفا هم بعد پس کرک شد ..