افرین سوریه
نمایش نسخه قابل چاپ
افرین سوریه
عجب نتایجی :)))
امشب هم قطر میبره ...
امشب میبازیم(sm120)
(sm59)رفتیم جام جهانی با این نتایج
بی صاحاب خیلی گرونه... آدم زورش میاد واسه 5 دلار 27 تومن پول بده... هر بازی جدیدی که بخوام بخرم تقریبا 50-60 دلاره، نزدیکای کریسمس تخفیف هم که بخوره بشه 10 دلار... باز بخوام هر بار 45 تومن پول بدم اصلا نمیصرفه متاسفانه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به اول و آخر این خاک شخمی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت ممنون بابت راهنمایی (sm19)(sm176)
امشب با خفت و خاری فراوان شکست سختی رو تحمل میکنیم
نفوذ بد نزن میبریم اونم با اختلافنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس بگردم پی یک راه ارزونتر و منصفانه! (sm85)
کلا هرچیزی که بخوای ب دلار بخری تو ایران کلا نمی صرفه!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm10)
من و تو داره کنسرت اندی رو پخش میکنه(sm50)
حالا ببین کی بهت گفتم ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
واکینگ دد رو چقد دارن کش میدن واویلا (sm1)
(sm50)
رییس یه سریال خوب که تازه شروع شده باشه معرفی کن لطفا ...
ندیدم
ایران بازی داره کی !?؟!
20:30
با تصمیم کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تیم ملی در دیدار با قطر با ترکیب بیرانوند، میلاد محمدی، احسان حاج صفی، سعید عزت اللهی، مرتضی پورعلی گنجی، کریم انصاری فر، پژمان منتظری، مهدی طارمی، علیرضا جهانبخش، سردار آزمون و وریا غفوری به میدان خواهد رفت.
رامین رضاییان چرا نیست(sm98)
کریم چرا هست قوچی نیست(sm98)
طارمی چرا هست امیری نیست(sm98)
این چه ترکیبیه اخه(sm70)
کور شه هرکی چشمش نتونه ببینه .. (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضا نداریم 4 تا شیز دان کنیم مودم صب تا حالا بیکار مونده ناراحته از دستم .. (sm74)
(sm50)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله ایشالله ماشالله... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابر و باران و من و یار ستاده به وداع
من جدا گریه کنان، ابر جدا، یار جدا
(sm50)چی خونده شجریان
دیوید گارنر (sm118)
چقد بد بازی کردیم سه تا مهاجم نوک بذاری سه گوش همی میشه
الان جهانبخش و امیری باس دو گوش باشن نوک سردار هافبک دفاعی دو تا باس باشه یه هافبک هجومی مث سروش اون وسط
خاتونِ ایالتِ جرجیا
بخاطر کاورشم شده گوش کنیم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)چی کرسی شرایی گفت جواد خیابانی شروع برنامه کی دید ؟ (sm2)ریدم بخودم گفتم چجور میخواد اینو جم کنه از سعدی گفت بعد از پیروزی گفت بعد بهار رو باروون نفهمیدم چی شد اصن قاطی کرده بود (sm30)
(sm2)سینجول برو اون سایته تی ویه همی تیکشو اپ کن بخندیم
(sm2)
(sm120)انگار کی روش پست منو دید دو تا تعویض مطابق تاکتیک من بود
(sm70)خب کسایی که تف میدادن خودشون بیان اینجا بکشون پایون شلاق بخورن از کیون (sm211)(sm211)
(sm50)
متاسفانه پیروز بازی شدیم ...
ما که رفتیم روسیه
ک...ون لق سوریه
این بود زندگی ... (sm172)
یک دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر فیـلترشکن چیزی داری؟