یه مصراعشم فک کنم این درسته
آمد دلم به کوی تو....
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مصراعشم فک کنم این درسته
آمد دلم به کوی تو....
تازه شبکه 3 برفکیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیشو زدم (sm2) پیرایِ من خوندم فعلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی میگه(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) پیرامُن چشه مگه (sm120)نقل قول:
هرجایه دنیایی،دلم اونجاست
من کعبمو دوره تو میسازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم
هر روز حسم تازه تر میشه
غرقه تو میشم بلکه دریاشم
بیزارم از اینکه تمامه عمر
از روی عادت،عاشقت باشم
(sm81)
ممر اینو بخون (sm120)
میکشم مستانه بارت بیخبر
همچو اشتر زیر بارم روز و شب
ممر قربون دست تا دارم یه دست میزنم ، ۱۰ تا پست اخریمو سر هم کن یه ملودی بزن ازش نماز روزه هاتم قبول (sm2)نقل قول:
ها دیدی یواش یواش تا خر خره ت اومدم بالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از اعراب گذاری (sm2) الان دیگه چیزیش نیس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر اخوان عجب ملودی ای شد (sm50) شب است
(sm2)آهنگ اختصاصی انجمننقل قول:
فرمان فتحعلیان - جان ز تن بردی (sm50)
حواست باشه از کیون آویزون نشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو دیوثی موزیانه منتظری از یه جایی رخنه کنی چتر شی روم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر جان منظور عراقی از این بیت چیه ؟ (sm2)نقل قول:
بگذر سحری به کـون جانان
دریاب حیات جاودانی
کدومش ؟ (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرجور میتونی بمون،من با تو سازش میکنم
هربار میگفتم نرو،اینبار خواهش میکنم
با زخمه تنهاتر شدن،محتاجه تسکینم نکن
تنهاتر از من نیستی،تنهاتر از اینم نکن
با گریه های هرشبم،دنباله مرهم نیستم
اینبار بشکن بغضمو،فکره غرورم نیستم
کی گفته این خواهش منو،تو چشمه تو کم میکنه
این التماسه آخرم،خیلی بزرگم میکنه
(sm81)
فک کنم داری به کاه میری یواش یواش (sm59)نقل قول:
یعنی کیونِ جانان مانند حیاطیست که می توان در آن بازی نُمود (sm2) اون ت رو اشتبا نوشتن (sm2)نقل قول:
این که 2 شب پیش گذاشتی (sm50)
شب است ..
شبی آرام و باران خورده و تاریک
کنار شهر بی غم، خفته غمگین کلبه ای مهجور
فغانهای سگی ولگرد می آید به گوش از دور ،
به کرداری که گویی می شود نزدیک ..
درون کومه ای کز سقف پیرش می تراود گاه و بیگه قطره هایی زرد ،
زنی با کودکش خوابیده در آرامشی دلخواه
دود بر چهره ی او گاه لبخندی ،
که گوید داستان از باغ رویای خوش آیندی
نشسته شوهرش بیدار، می گوید به خود در ساکت پر درد :
-گذشت امروز ؛ فردا را چه باید کرد؟
کنار دخمه ی غمگین
سگی با استخوانی خشک سرگرم است ..
دو عابر در سکوت کوچه می گویند و می خندند ؛
دل و سرشان به می ،یا گرمی انگیزی دگر گرم است ..
شب است ..
شبی بیرحم و روح آسوده، اما با سحر نزدیک ..
نمی گرید دگر در دخمه سقف پیر
ولیکن چون شکست استخوانی خشک
به دندان سگی بیمار و از جان سیر ؛
زنی در خواب می گرید ..
نشسته شوهرش بیدار
خیالش خسته،چشمش تار ..
اخوان
(sm2)نقل قول:
آخ آخ (sm50)حواست باشه نرینی به اخوان سینا خیلی دوسش داره(sm81) (sm120)
فک کنم جدا مردی (sm2)
غلط کردی (sm2)نقل قول:
(sm173)نه قشنگ امضا داره ملودی..هردنبیل نیسنقل قول:
میخوای امشب پخش کنم صدای خامو شاید سینا پیداش شد (sm2)یوزر دوم خیلی وقته خاک میخوره 4شنبه اسکولیز داریم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[COLOR=#787878][FONT=tahoma]دانلود فیلم Demonic 2015 با کیفیت BRrip 1080p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][TABLE="class: info single, width: 404"]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار:[/TD]
[TD][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]2015/02/12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]کیفیت:[/TD]
[TD]BRrip 1080p [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]محصول کشور:[/TD]
[TD="class: v-links"][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ستارگان:[/TD]
[TD="class: v-links"][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: title"]کارگردان:[/TD]
[TD="class: v-links"][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ژانر:[/TD]
[TD][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: title"]امتیاز IMDb:[/TD]
[TD]5.2 از 10 - میانگین رای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]امتیاز کاربران:[/TD]
[TD]7.8 از 10 - (میانگین رای 40 نفر) امتیاز دهید!12345678910
فیلم خوبیه (sm54)
یوزر دوم چیه ؟ (sm2)نقل قول:
پ.ن: سینا رقص خام نامجو رو داره (sm2)
(sm51)
(sm50)
سیروانم صدای خامِ انریکه رو داره (sm2)نقل قول:
دعا کن مادر ... دعا کن همین (sm50)
کاوه هم با انادما فیت داده انادما هم زیر پستش گفت سون (sm2)نقل قول:
که قراره تو همون کار با استاد کلهر تلفیقی انجام بدن که خشتک ها دریده بشه (sm2)نقل قول:
فیلم سنتوری ۲ هم یه خواننده بهتر رونمایی کنن که کیون چاوشیون بسوزه (sm2)نقل قول:
دیوث این چیه عین بچه ها کیش کیش راه انداختی (sm2)
به قران اصن نمیدونم دارم چی کار میکنم یا ده نفر دارم حرف میزنم اینجا هم دارم چت میکنم یادم میوفته باع با تو شطرنج دارم (sm2)نقل قول:
وضعت خراب شده بهونه میاری تا حالا کوجا بودن این ۱۰ نفر (sm2)نقل قول:
اینجان (sm2)نه بابا دیدی که بازی دست من بود یهو ریدم (sm2)نقل قول:
کجا دست تو بود ؟ مساوی بودیم (sm2)نقل قول:
دیوث دیگه با تو بازی نمیکنم دستای پشت پرده من به تو نباختم به ناداوری باختم (sm2)