عمه ی من کجاتو گاز گرفت که گیر میدی بش ، لاشی دهنم سرویس شد چرا اینطوریه این (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عمه ی من کجاتو گاز گرفت که گیر میدی بش ، لاشی دهنم سرویس شد چرا اینطوریه این (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چطوری تو سایتای اونجوری میری آقا ؟ (sm59) اگه چیزی هست بده تست کنم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یک ساله با هات اسپات میپرم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو کجاست چه شکلیه؟ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hotspot Shield سرچ کن میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان عالیه (sm118) تنکیو وری ماچ (sm174)(sm19)(sm176)(sm93)(sm10)نقل قول:
کهکشان ها کو زمینم؟
زمین کو وطنم؟
وطن کو خانه ام؟
خانه کو مادرم؟
مادر کو کبوترانه ام؟
...معنای این همه سکوت چیست؟
من گم شده ام در تو یا تو گم شدی در من ای زمان؟!....
کاش هرگز آن روز از درخت انجیر پائین نیامده بودم!!
کاش!
(sm81)
دم به کله می کوبد و
شقیقه اش دو شقه می شود
بی آنکه بداند
حلقه آتش را خواب دیده است
عقربِ عاشق.....
(sm50)
تازه داشتم می فهمیدم که فهم من چقدر کمه!
اتم تو دنیای خودش حریف صد تا رستمه!
گفتی ببند چشماتو وقت رفتنه!
انجیر میخواد دنیا بیاد آهن و فسفرش کمه!
چشمای من آهن انجیر شدن!
حلقه ای از حلقه زنجیر شدن!
عمو زنجیر باف زنجیرتو بنازم
چشم من و انجیر تو بنازم!
دیوونه کیه؟عاقل کیه؟
جوونور کامل کیه؟
(sm81)(sm81)
کمرشو شیکونده انقد خم کرده تا سینه هاش گنده نشون بده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قورمه رسيد (sm120)
چي جالب همين ظهري داشم راجع به شاهين و تقدس سازي ميگفتم (sm50)
همه شب عاشورا میرن هیئت ، ما رفتیم دور دور به یاد دوران جاهلیت(sm120)
تا چند سال پيش ميرفتم ولي ديگه كلا اعتقاداتم برگشته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بی اعتقاد نیستم (sm25) ولی این رفیقمون چند سالی میشه رفته عسلویه ، امروز زنگ زد و به یاد دوران جاهلیت رفتیم دور زدیم با آهنگهای مدرن تاکینگ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مرجانها در عمق دریاها لرزیدیم
با کوسه ها خروارها تُن آب را باله زدیم
با امواج به ساحلها کوبیدیم
دنیای سرخ و سیاه خزهها را بر صخرهها روییدیم
با ابرها بارها با پرندهها بر شاخهی نارونها قاقار کردیم
ترکیدیم با انارها و سیرسیرکها
وزیدیم...
ترسیدیم...
درخشیدیم...
و درخشیدیم با ستارگان نیمه شب تا کجا... کجا!
میبینی؟ میبینی تا کجا میرفتیم و برمیگشتیم !
اکنون چنگ میزند بر نم روح انسانی رویاهایمان
خزههای سبز سفر
خیس باران به سوی پنجرههای مه گرفته سرازیر میشویم
میبینی تا کجا با آب آمدهایم!؟
با قایق بی پارو!؟
خوابم میآید...
نه
از عشق سخن گفتن برای آدمی هنوز خیلی زود است...
خیلی زود...
(sm50)
مَلی اومده بود سراغتو میگرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلپچ ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت این کدوم هیئته که کلپچ میده(sm30)
امیر این مشکل بعدی ، قبلی کِی حل میشه (sm178) چرا این سعید درست نمیکنه(sm35)
خوشا به سعادتتون (sm120)نقل قول:
كاش ما هم از اين رفيقا داشتيم (sm81)
(sm2)نقل قول:
هیئت نبود (sm120)
ای بابا همشون رفتن پِی زندگی ، فقط من موندم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق فابریکم رفت لس آنجلس ، یکی عسلویه ، بقیه هم ازدواج کردن (sm172)
بهش گفتم خونه فامیلشون بوده ، گفت همه فامیل دارن ماهم فامیل داریم (sm120)نقل قول:
ینی عاشقِ کلپچِ (sm2)
کِی آماده میشه ؟(sm164)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
همونقد که معلم کلپچ دوس داره من متنفرم یعنی جایی بوش را بیفته از دو کیلومتریش رد نمیشم (sm120)
منم همینطور (sm120)نقل قول:
ینی اگه شاگرداش بفمن راحت میتونن ازش نمره بگیرن (sm120) آب کلپچ = 10 ، سیرابی = 12 و ...(sm2)
(sm25)نقل قول:
آخه یه جوری شده فروم که یه ساعت هم تاپیک بالا نیست (sm25) حتما باید باشه
(sm2)نقل قول:
(sm2)
با این وضع سعید باید منتظر پلیس بین الملل هم باشه (sm2)
امیر مال لیلا فروهر رو میتونی چند ساعت زودتر بزنی ؟ اگه بتونی ظهر بزنی عالی میشه . دمت گرم(sm10)
سعید عادت کرده (sm120) هر روز میگیرنش(sm2)نقل قول:
آخ امیر آهنگ معین رو بزنه ، رادیو قهوه ای بشه چه کیفی داره(sm173)
ملت همه رفتن هیئت نت واس چی ریده ؟ (sm3)
گروه ماه بانو خیلی خوبه
خو همه رفتن ، کسی نیست (sm120) واسه همین میترسن اتفاقی بیافته ، میرینن به نت (sm120)نقل قول:
دمت گرم (sm10)نقل قول:
(sm172)