(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
فک کنم نظر هردو مون باشه که چاوشی خیلی فرق داره با داخلیا و همه ام میدوونن واسه کارش زحمت میکشه من کار دوسال و نمیتونم تو 4 ساعت نقد کنم یا دفاع کنم اگه شما میتونی خیلی کارت درسته یا..(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود که ریتم نداره همش داره حرف میزنه . ریتم ملودی هم معلوم نیست
فقط پاییز میدونه ..
فقط چنگیز میدونه ..
(sm81)
نوحه میخونه .. (sm81)
ماشالله نوازنده .. (sm118)
خودتو کنترل کن یه نفس عمیق بکش دوباره به اتفاقای زندگیت فکر کن از اول تک تک دردهات برات سه بعدی روشن میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمبای خنثی .. (sm54)
من یه بار میشنوم نظر شخصیمو میگم چون اگه بیشتر از یه بار گوش بدی به خاطر تعصبی که داری به خودت تلقین میکنی که به به و شروع به چه چه میکنی که آی بت من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم تیکه انداختا(sm25)صفر شخصی ایشان(sm25)انشالله که اشتباه میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]