استاد صابر نظرت راجب آهنگ سیاوش ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد صابر نظرت راجب آهنگ سیاوش ؟
البته این فقط یک قطعه از آلبوم من هست که قراره امسال منتشر بشه (sm2) تمامی ملودی و ترانه هارو خودم ساختم و موضوع کلی ترانه ها یکی هستش همه در وصف خانم منشی ! (sm2)تنظیم هم خودم انجام دادم ولی در بعضی قطعات با هنرمندان آمریکایی همکاری هایی داشتیم (sm2) نظارت هنری آلبوم هم بر عهده ی گروه کلد پلی هست (sm178) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستش مرسی (sm70)
تو دیگه چرا صابر (sm25)
اره هر کدوم داشتیم به سویی میدویدیم که... (sm59)
کلاس؟ (sm77)
تیم شهرمون کدومِ؟
یه فروند معده واگذار میشود ... فنی سالم(sm27)(sm27)
یه حضور غیاب کنیم ببینیم کیا هستن کیا خستن کیا مشغول هستن ...
رفتم یکم خوراکی خریدم برگشتم خونه (sm50)نقل قول:
جایت به کنارم خالی ـست ای جانِ جان (sm46)
من صابر نیستم ولی از نظر من قشنگ نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکنش 2تا... بدون رنگ و کوچکترین خط و خش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز نتم بازي در آورده نقلام همه ميپره (sm81)
سلام به همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ماشین پیدا کردی؟