تو همه رشته ها میتونستی بگی الا شطرنج (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو همه رشته ها میتونستی بگی الا شطرنج (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)
غلط کردی داشتم ماتت میکردم شاهت خویه کرد رفت پشت وزیر خویه مالی منم یهو شلوغ شد نفهمیدم داشتم چی کار میکردم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین (sm19)
برد کثیف (sm2)فاک داور (sm2)
مگه سالن والیباله شلوغ شد کلا ۱۰ تا مهره تو زمین بود (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نه خونه رو گفتم (sm2)نقل قول:
مردانه باختم (sm2)
ها والا مردانه بود یه حرکت تا مات کردن فاصله داشتی (sm2)نقل قول:
دیوث شاهت رو یه خونه یه خونه میبردی اونور تر داشتی مات میشدی که یهو از کیون اوردی (sm2)ولی تبریک میگم این برد کثیف رو و متاسفم برا جامعه داوری (sm2)نقل قول:
من برم دیگهنقل قول:
بدون شوخی بازی خوبی بود خسته نباشی (sm19)
(sm2)نقل قول:
شب بخیر (sm10)(sm120)
شبت بخیر (sm19)نقل قول:
- (sm70)
(sm2)
(sm2)
فرمان فتحعلیان - پاهای نیلوفرین (sm50)
نگارا، جسمت از جان آفریدند
ز کفر زلفت ایمان آفریدند
جمال یوسف مصری شنیدی؟
تو را خوبی دو چندان آفریدند
ز باغ عارضت یک گل بچیدند
بهشت جاودان زان آفریدند
غباری از سر کوی تو برخاست
وزان خاک آب حیوان آفریدند
غمت خون دل صاحبدلان ریخت
وزان خون لعل و مرجان آفریدند
سراپایم فدایت باد و جان هم
که سر تا پایت را جان آفریدند
ندانم با تو یک دم چون توان بود؟
که صد دیوت نگهبان آفریدند
دمادم چند نوشم درد دردت؟
مرا خود مست و حیران آفریدند
ز عشق تو عراقی را دمی هست
کزان دم روی انسان آفریدند
(sm27)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
السلام یا ایها الامیر(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی رئیس؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولی(sm70) گرفتار بودیم دیگه اومدیم یه عرعری خدمت شما و استاد اکبر عرض کنیم(sm10)
و همین طور سلامی خدمت الی(sm120)
هیچ چیز برای من امشب سنگین تر و درد آورتر از دیدن این متن در بانی فیلم نبود . به قدری ناراحت و دلخورم که هیچ مرهمی برای آرام شدن پیدا نمی کنم .
من مدیر برنامه محسن چاوشی نیستم ، محسن نیازی به مدیر برنامه ندارد . بعد از صحبت های کارگردان سنتوری ، خبرنگاری از من پرسید واکنش آقای چاوشی چیست و من فقط گفتم سکوت .. گواهش متن های گفتگوی ماست و از من اجازه گرفتند در روزنامه درج کنند .. حالا امشب می بینم نام من به عنوان مدیر برنامه درج شده و این لقب هایی که هیچ وقت نمی فهممشان ! از اینکه مثل بقیه شوم که هر روز خود را به جای مدیر برنامه محسن چاوشی جا می زنند و من تکذیب می کنم ، بیزارم . هیچ وقت در این سال ها نخواستم از قِبَل کنار محسن بودن ، نامم سر زبان ها بیفتد .. من فقط خواستم دوست و همراه باشم ، به قولم وفا کرده باشم .. اما امشب ، از دلخوری در مرز انفجارم . شاید برای شما ساده بیاید ، اما تا جای من نباشید درکم نمی کنید
اسپروو در مورد کشور ایران گفت: "مردم ایران بسیار مهمان نواز هستند و از بودن در ایران بسیار لذت بردم. یک روز فرصت داشتیم به برج میلاد برویم و ناهار را در یک منطقه کوهستانی به نام درکه صرف کنیم."
وی تصریح کرد: "در مورد رابطه ایران و آمریکا نیز باید تاکید کنم مردم هر دو کشور خیلی خوب هستند و امیدوارم در آمریکا نیز بتوانیم اینگونه از ایرانی ها مهمان نوازی کنیم. یک سفر خوب داشتیم و دوست دارم بار دیگر فرصت حضور در ایران را داشته باشیم."
(sm50)
کجا رفت؟(sm50)نقل قول:
نه چند ماهیه از آهنگ و آلبوم و همه چی بی خبرم فقط شنیدم محسن خبر ساز شده....نقل قول:
نظر من اینه که اشتباه کرد نیومد ....فیلم با این حجم مخاطب(sm25)
میگن اگر الویرا نیاد میره پیش دوستان آذری(sm70)
بیشتر از ناراحتیم واس امیر ناراحتم که پرویز برگشت(sm178)
خسته از انقلاب و آزادی (sm50)
ها دیدم بدبختا بازی خوردن(sm2)(sm120)نقل قول:
متاسفانه(sm25)نقل قول:
خدا رو سجده میکنم از این بتی که ساختم(sm50)
نه(sm2)نقل قول:
چه شب ها که در انتظار آیتونز سحر نشد (sm50)(sm2)
امیر صرفا جهت یادآوری (sm70)(sm10)
جواب منو ندادیا (sm98)نقل قول:
زده بودی چاوشی بچه هام نقل میگرفتن میخندیدن برام جالب شد منم ببینم (sm120)نقل قول:
رفتم ویندوز عوض کردم کلا امروز نمیدونم چی شده عکس رو نشون نمیده مثلا الان امضاتم نشون نمیده (sm3)
(sm117)
(sm81)خودتی (sm19)چهارشنبه مطلب داریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاربر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 60 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه مهمانی خداست دیگر (sm120)
نمیدونستم سینجول دو قلو داره (sm70)
دشمنان برای نابودی انجمن سینجول رو تکثیر کردن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت اول 480
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]