نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتِ یادِ گاری (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتِ یادِ گاری (sm50)
ساسی مصاحبه ی نامجو 1 قسمتِ دیگه هم داره !؟ (sm77)
واقعا از همه ی مصاحبه های قبلی بیش تر بهم چسبید ! دمش گرم ! (sm118)
البته مصاحبه با تماشا هم خیلی عالی بود . 3 ، 4 بار دیدمش .
مریم عرفان هم که می خواست با محسن . . . (sm59)
به خوابه (sm2)
ولی خیلی سیوسکی یِ .
اگه محسن نه خوابید من برم با مریم به خوابم . (sm128)
صبح بعد از کلاس میام نقل قول ها رو می خونم (sm27)
متوجه ام چی می گی اما دربطن قضیه نگاه کنیم می بینیم که دلیل این همه ناامیدی و سرخوردگی تکرار بیهوده روزها و زندگیه پوچ و بی معنی که هیچ اتفاق مثبت و پیشرفتی وجود نداره و نخواهد داشت( چ مالی چه روحی و روانی) و هربار که تلاش برای تغییر کردم دیدم همیشه برای دیگران زندگی کردم و کمتر منه حقیقی بودم!!! (بهش اشاره کردی)نقل قول:
من شاید تا چند سال پیش خیلی امیدوار بودم و دلخوش بزندگی بودم اما بمرور زمان باواقعیت تلخ و بی رحم زندگی رو ب رو شدم که نتیجش اینه که زندگی تموم بشه و خلاص!!!
چون هیچ اتفاق جدید و مثبتی در جهان نمی افته و روز ب روز انسان گرفتار می شه
ما تو بدترین زمان ممکن و تو بدترین مکان ممکن و تو بدترین شرایط ممکن در حال سپری کردن مثلا بهترین سال های عمرمون تشریف داریم و مثلا زندگی می کنیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلخوشم به کدام راه نجات...