اسم گلشیفته رو بندازید این فیلم رو فقط باید به خاطر کارگردانش دید ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم گلشیفته رو بندازید این فیلم رو فقط باید به خاطر کارگردانش دید ...
(sm2)دیوث قیافشو مث خرس مهربون میکنه بعد بیرون از خونه همه رو قتل عام کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی کیفیت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عینکو دیگه *ایید(sm2)
آرام بساط شعر تبدیل به دکان شد... (sm50)
بــــــــــــِگو دیوونه م اما قلبمو شکستی
بــــــــــــِگو دیوونه م ولی توام دیوونه هستی
کال می کریزی بات یو بروک مای هارت
کال می کریزی بات یو بروک مای هارت....
(sm50)
اکبر از آهنی شعر بزار لطفا ...
خواننده و نام آهنگ پلیز.. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی یک لنج فرسوده در این بندر نمی خواهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکش لنگر که این بندر تو را در بر نمی خواهد
خیابانی که خود را در حصار خانه می بیند
در آغوش لگدمالش که همبستر نمی خواهد
جهان استطبل تاریکی پر ترس از قداستهاست
کسی در بین یابوها که خواب آور نمی خواهد
من عینک سازم و دنیا ندارد ارزش دیدن
کسی یک لنز آلوده به این باور نمی خواهد
خدا دل آهنی ها را برای جنگ می سازد
ولی از بین محرومان که عصیانگر نمی خواهد
حلالم کن همین حالا تو قربانی تری از من
که اسماعیل اندامت دم خنجر نمی خواهد
تو شیرینی و من تلخم که باخسرو نمی جنگم
رهایم کن که فرهادت تو را دیگر نمی خواهد
برای رازی از دنیا به عمق استکان رفتن
به جز یک گوشه ی دنج و قلم دفتر نمی خواهد
حسین آهنی
اگه بارون بباره ... (sm50)
تنک یوو وری ماچ (sm134)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm50)نقل قول:
(sm81)
لبم یاد لبت افتاد دلم در سینه ام لرزید
نبودی آتش سیگار فقط حال مرا فهمید
نشستم دور هر چیزی به جز تو خط کشیدم تا
بفهمی عاشقت هستم بدون ذره ای تردید
نبودی و نبودی و نمی آیی و من هستم
همیشه زیر بارانی که بعد از رفتنت بارید
ببین باران که می آید کمی کمتر هوایی شو
تصور می کنم مستی شبیه ساقه های بید
توهم میزنم بادی که در کوچه تو را بویید
برای مردم آزاری نمک بر زخم من پاشید
حسادت چیز خوبی نیست ولی از تو چه پنهان که
دلم از نقش پروانه به روی سینه ات رنجید
محاسن را نمی خواهم کشیدم تیغ بر صورت
خودم دیدم که چشم تو به ریش عاشقت خندید
صبورم سالمم تنها سرشبها خودآزارم
لبت خندان، خیالت تخت سرم با قرص ها خوابید ...
حسین آهنی ... (sm27)
یه آه ، خداحافظ ، یه فاجعه ی ساده (sm25)
یور ولکام(sm111)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شبکه یک ارسطو داره چاوشی میخونه .. :l
جان من است او هی مزنیدش .. ;l
(sm50)
(sm2)اوا حسن اقا
(sm2)گربه نره
(sm2)
الی سیمکارت شاتل اومده؟ کِی میاد؟ (sm120)
نگفتن ولی نزدیکه ..
(sm2)یه چیزی بدین دان کنم بعد پاکش کنم حوصلمون سر رفت
همچنان قوقولی قو قـــــــــــــــــــــو تا پایان نوروز (sm120)
خب ببینیم چه خبره (sm120)
آهنگ مجلسی کوچه به کوچه(sm30)
کورتانیدزه (sm120)
داغ علیرضا حیدری تازه شد (sm120) لامصب چغر بد بدن بود کوتوله روون ها تیرآهن 24 ستون تخت جمشید (sm2)کار به جایی رسیده بود که حیدری روزی 4 ساعت وزنه میزد هیکل شده بود آرنولد ولی بازم میباخت (sm2)
دوست دارم Sherlock رو دان کنم ولی میدونم وقت نمیشه حالا حالا ها ببینمش.. (sm172)(sm50)
دکستر نیز همچنین.. (sm172)
روحانی یه چی تو مایه های سیاوش قمیشی شده (sm2)
(sm54)ندیدی پس تردید نکن همی الان بزن تو گوششنقل قول:
(sm120)
کلا اصفهونی ها خیلی باحالن (sm120) علاوه بر اینکه فک میکنن با مزه ان ، از اعتماد به نفس بسی کاذبی هم برخوردارن (sm2) البته احساس خوشگلی و خوشتیپی با سیبیل هم باید به این فهرست اضافه کرد (sm2)
10-15 روز دیگه باس برگردم یونی، الان بگیرم شروع کنم سریال حیف میشه...میمونم تابستون که یه سره ببینمش..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فروشگاه جدید پیدا کرد (sm59)