الان اشتیاق ـت به سمع و نظرمان رسید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان اشتیاق ـت به سمع و نظرمان رسید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بسه دیگه تاپیک رو به انحراف نکشین(sm142)
خودت شروع کردیا (sm39)نقل قول:
(sm27)
من ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما دیگه رفتیم بای بای(sm172)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوشنبه 12 آبان1393 ساعت: 21:27 توسط:سید این اطلاعات کس و شعر رو برو بده عمت بخونه دیوس
پاسخ:
قبلا واسه عمه ی شما ارسال کردم و ایشون قبول نکردن اما طور دیگه حالیشون کردم.. اگه علاقه داری به توام همونطوری بفهمونم عمو جونوب سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
التماس دعا حاج آقا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفرالله شب عاشورا خونه تا صبح خالی شد(sm74)(sm2)
شیطان گولم بزن(sm2)
(sm2)
بیا توی مراسم من شرکت کن بکنمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به راه راست هدایت(sm176)
من فقط میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به راه راست هدایت(sm176)
بیا بده به من
تا همسفر بشی (sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آخری خودتو به باد میدی سر بحث کردن (sm120)
مگه فردا صبح فامیلاتون حلیم میدن؟(sm49)
stereophonics-graffiti-on-the-train (sm50)عجب چیزی
دانیال فردا صبح حلیم میدی تو باران؟(sm120)
(sm98)
محسن رید به خیلی ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
از اينكه شكارم نبوده ايد شكاريد!!!!!؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم شمالیه نزدیک ماس !!!! (sm50)
کانال امام حسین بگیرین یک مشت کسخل روانی ریختن دور قبر دارن با قمه میکوبن تو سر و صورت خودشون
قسمت چهار والکینگ دد رو کسی 720 یا 1080 نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ سوالت یه مک غیر منطقی نیس به نظرت .. (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | Uploadbaz | Video Quality: HD 720pنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فقط یه چیز دست نیافتنی دارم ..
نقل قول:
نمیتونم بگم شرمنده ..
دمتون گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میتونم بگم باید واسه بدست آوردنش دست به هر کار بزنم شاید نتیجه داد ..
فقط یه کم کلافه ام ..
(sm50)
یادم رفت بهتون بگم (sm120)
امروز ناهار قیمه نذری خوردم ، خواب سیاوش قمیشی رو دیدم . کنارش وایستاده بودم ، یه بچه ای هم دست یه زنی بود که صورتش هی مثه لامپ روشن خاموش میشد ، سیاوش هم زل زده بوده بهش ، منم تا روشن میشد به سیاوش میگفتم دیدی دیدی (sm2)
(sm2)
(sm2) کی نذری آورده بود براتون ؟نقل قول:
(sm30)
نمیدونم ، فقط دختر همسایه نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
تو این ماه عزیز با چه نیتای کثیفی مردم نذری میپزن (sm2)
(sm118)نقل قول:
(sm2) نذر کرده شب عاشورا بده بیروننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]یه سوال!!!آهنگا از روی سی دی ارجینال داخل هارد کپی نمیشن؟!؟(sm120)