خاک بر سر فن پرسی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک بر سر فن پرسی(sm120)
اوزیل(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپلو:با بازیکنای زیادی کار کردم اما هیچکس مثل ردوندو تاکتیک را نمیفهمید(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که کلا اول حسرت بودید بعد دست و پا در اوردید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم سال دیگه ورمالن بره من یو میخواید چه کار کنید (sm120)
اوزیل(sm74)(sm120)نقل قول:
جوجه رو آخر باییز میشمرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم وقت اضافه(sm3)
یه کم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماکلله چون سیاه بود ملت واسش حسرت نمیخورن(sm120)
فرقی با ردوندو و اوزیل و اسنایدر نداشت(sm120)
فیلینی تو اورتون خیلی خوب بود نمیدونم منچستر ها چه بالایی سرش اوردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]