قشنگ آردتُ بیختی الک ـتم آویختی اومدی سرشماری هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قشنگ آردتُ بیختی الک ـتم آویختی اومدی سرشماری هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور ؟ بیرون بودم خب !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی الان بازی ناقص هست؟نقل قول:
سوما رو مد نظر دارم اگه یه خانم شیکان پیکان اومد گوشه کافه نشست ریز میخندید متوجه حضورت پر مهرت بشیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منم حس تو رو دارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بگم نمیدونم باورت میشه؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی وقتی نصب بشه یعنی سالمه ، ممکنه اون لذت لازم رو از بازی نبرینقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من هيچ اگه اين كارو بكنم ديگران زنده زنده پوستمو ميكنن چون اونا مشكلي ندارن كامپيوتر من هي نتش قطع ميشه(sm74)
نقل قول:
كوفت (sm30)(sm30)(sm30)
یه برنامه بذارین کل خانواده با هم آشنا شین ، چیه همه سر ها توی یه کامپیوتر و موبایلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]