حسین(sm3)(sm3)(sm3)(sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین(sm3)(sm3)(sm3)(sm39)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب تیتراژی داره
(sm169)
بعد از تیتراژ اولشون انقد که ایرانیا ازش اسکی رفتن دیگه حال آدم بهم میخوره (sm2) تیتراژ آسمانِ من دقیقا همون بود ، الان دردسر های عظیم 2 هم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا اومدن یه سبکِ جدید ابداع کردن که تو دنیا هم خیلی ازش استفاده می کنن اما ایرانیا لامصب خودِ همون تیتراژو اسکی میرن نه سبکشو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر خواندن روی تصویر بهرام رادان موقع ساخت «سنتوری» اعتبار و امتیازی بود، الان متاسفانه کسر شاءن است. سیر صعودی تا سقوطی که رادان در این سالها طی کرد جوریست که امروز به بازیگری درجه دو و تقریباً فراموششده تبدیل شده که هم بد انتخاب میکند (شاید چون امکان انتخاب زیادی ندارد) و هم خیلی بد بازی میکند (شاید چون امکان بازیگری زیادی ندارد). پس تصمیم محسن چاوشی برای نپیوستن به جمع سنتوریان جدید بیراه و اشتباه نیست. رقم دستمزدش هم اگر از همه عوامل فیلم بیشتر است، طبیعیست چون ستارۀ اصلی و – جسارتاً – تنها عامل احتمالی فروش و کیفیت فیلم هم احتمالاً ترانه و صدای او خواهد بود، اگر مهرجویی را در حد و اندازههای «چه خوبه که برگشتی» و «اشباح» باشد و رادان شبیه چند فیلم اخیرش.(sm132)
عشقی داداش تشکر(sm127)(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس
(sm50)
(sm50)
هر وقت دلت میسوزه میمیرم .....
ریدم به این شانس کم حجمه صداش عقب جلو میشه بعد یه تایمی
اینجوری نبود که این سایته
(sm77)
الی تف تو روحت من همی الان دان کردمش .. (sm3)
اخه از رپید گرفتیم دیگه همیشه اوکی بود
خب چیکا کنم درس شه
زيرنويس انش نيومد ؟
واسا ببینم مال منم اینطوره ..
نسخه rmteam هه دیگه ..
(sm2)دقیقن از همی صحنه رید
بلد نیستید فقط ادعاتون میشه
دو دقه عقب جلو زدیم همش صحنه بود ..
صدا دیرتر میاد
نه موشکلی نداره ..
برو دقیقه 20 به بعد
میگم سالمه ..
تایمت اینه الی !?؟!
1:00:16
غلت کردی مگه میشه
نه یک ساعت و 10 ثانیه
صداش رو میخوای بت بدم نسخه بدون کانورت 55 مگ !?؟!
خب همون مال تو با من فرق داره من از آپلوداز گرفتم ..
Dream Movie
خب باس ترفند به کار ببری ..
اسکل دریم مووی از همونجا زده دیگه
w8 ..
صداشو بيت ريتشو بيار پايين بهش بده با ام كي وي مرج بچسبونه روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کی از لینک دریم دان کرده من به این سینجول اعتماد ندارم
بیا کامنتم دادن 22 به بعد میرینه
گفته ffsرو تیک بزنین یعنی چی ؟