(sm2)برم کامنت بذارم ریدی بابا
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)برم کامنت بذارم ریدی بابا
خب صداشو تنظیم کن ببین دیگه ... (sm98)
چجوری
(sm2)
مردین
میگم کدومتون کم حجم دان کردین مشکل نداره
من 400 زدم تو متناسب با فیلم خودت تغییر بده اون قسمتو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خدارو شکر الی هیچی بارت نیست ..
من نتم رید تا اومدم بت بگم ..
اینا همونایین که دیرو گذاشتم الی هی خندیدی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
مگه مال تو ام ریده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این کارو کردم هماهنگ شد
نه من یه ویدیو رو همینطور انتخاب کردم که تو تنظیماتشو ببینی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایت ببیین گفت چه عددی باس وارد شه همونو بزن ..
من که موشکلی ندارم ..
پلی شد چه تیتراژی چه موزیکی ..
(sm81)
-2 هم بزنی دقیق تره
پس برم نسخه جدید kmبگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم نسخه رو دان کردی
(sm2) یعنی 3 ساعته درگیرن
الی مگه کوری با همون کدک میشه دیگه ..
(sm2)
3 ساعت مگه اینو حالی میشه تازه میگه برم KM بگیرم .. (sm2)
(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عباس جان کلاسیک نداری اونجا پیدا کنی چیکا کنم
خب کلاسیک بود اونکه من دادم دیگه :|نقل قول:
نشد با اون قبلا خودمم اونجا رفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی واقعا تنظیم این انقد سخته !?؟!
مال من آخرین ورژنشه.
نشد چیه من الان تغییر دادم شد مثه تو به هم ریخت .. (sm2)
الی میخوای فیلم بگیرم بهتر حالیت شه .. (sm59)
تنظیم کردی باس ببندی دوباره بیاری جلوش نوشته ..
(sm2)
به شخصه توقعم از رئیس مجمع بیشتر بود (sm2)
(sm2) رف KMplayer نصب کنه ..
(sm120)عباس جان دمت گرم خیلی راحت بود شرمنده شما هم با طناب پوسیده ما رفتی تو چاه
کلاسیک دارم، ولی اونو بلد نیستم، یا اینی که بچه ها میکن بچاق، یا km رو آپدیت کن.
خواهش، خب سر و صدا نکنید بریم ادامه سریال رو ببینیم (sm120)
تو چقد اوشگولی اصل سریال به صداشه تیتراژ رو برو ببین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت پایین حال نمیده که ..
(sm59)نقل قول:
الی یه نکته، زیرنویس رو هم 2- ثانیه باید جا به جا کنیا (sm120)
(sm2)
(sm2)