خب من واسه حجمش گفتم.اگه مشکل نداره که همون 55 تاییه رو بهش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب من واسه حجمش گفتم.اگه مشکل نداره که همون 55 تاییه رو بهش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ چقد خندیدم .. (sm30)
اقا خودتون بردارید زیرنویسو درست کنید،بزارید کناره فیلم توی یه فایل زیپ بعد براش اپ کنید وسلام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)درستش کردم زیرنویس دیگه عادی شده صدای فیلم عقب جلو دفه اول تو عمرم بود
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الی ادمین شده چه غلطی بکنه (sm2)
صحبتای ممنوعه نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت انتقامه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فناوری اطلاعات > اینترنت - پس از مدتی قطعی و مشکلات فنی سرویس وبلاگ فارسی «بلاگفا» مجدداً (نه به طور کامل) راه اندازی شده است.
درس صحبت کن احمق با الی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شخصه اعتقاد دارم الی خیلی تو رفتار من تاثیرگذار بوده .. (sm50)
البته کلا باهاش مخالفم .. (sm2)
من تیتراژ و پلی کردم جا خورم شب میزنم 1080 میگیرم نخواستیم .. (sm2)
کاش عادتمان نشود با چشم بسته قضاوت کنیم
و در برابر آنجه که نباید سکوت آنتخابمان باشد
...
شاعر "۲۸" فاطمه اختصاری، این کار را تقدیم کرده
به مردمی که معنای خط های روی دیوار کاور را می فهمند
و شرف را هرگز فراموش نمی کنند
(sm120)
خوب شد دان نکردم هنوز
نسخه صحیح سالمشو بدید
اینی مه عصردانلود گذاشته مثل اینکه سالمه کم حجمش
سینجول گوه خوری نکن
محسن چقد محبوبه اخه (sm50)
همه پشتشن حتی اونا که تو کار فیلم و سینما منتقد سینمان (sm50)
حسابی رفتی تو کفشا!(sm2)نقل قول:
اصن سریالو بیخی تیتراژو بزار رو ریپیت(sm30)
بنیامین هم که البومش چند هفته باز تاخیر خورد (sm3)
2 سال پیشتو به خاطر بیار ..نقل قول:
منظورت چیه ؟نقل قول:
اهمیتی نداره.بزار چندسال بخوره.با اون تیزرش و اون دختر شاسکوله(sm2)نقل قول:
خودت فهمیدی ..نقل قول:
پیچ ویدیو بارسا گل مسی به ایرانو گذاشته (sm120)
میخواستن جا سگ یه مرد بذارن میخواد تجاوز کنه به دختره مجوز نخورد سگ گذاشتن که محو صدا بنیامین شده مثلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه نخور یه چی نمیدونینقل قول:
امیر یه چی میگم بعدن پاک کن ..
دیگه بدتر.یارو میخواد تجاوز کنه بعد صدای بنیامینو میشنوه متحول میشه؟(sm2)(sm2) مرسی فیلمنامه(sm30)نقل قول:
دختره هم خیلی دختره محجوبیه فقط از HOME بهش زنگ میزنن.(sm2)
اره (sm2)نقل قول:
آخه عنچیچک تو که تا دیروز زیر خایــه های این و اون بودی ..نقل قول:
نصف پستای فیس بوک من زیرش کامنت تو هه ..
حالا کارت به جایی رسیده میای به الی میگی فلان ..
اون دفه هم بت گفتم رفتی فلاندی شدی خودتو گم کردی ..
اون سری هم با امیر داشتی بحث میکردی ..
یادش رفته بچه بچه صحبت میکرده ..
کاشکی اقلا یه ترکه درست حسابی میذاشت روش.موزیکشم مالی نبود آخه.نقل قول:
حاضرم تا آخره عمر فقط بشینم کلیپای مهرداد نیویورک ببینم ولی دیگه این تیزرو نبینم(sm70)
پاستیل اوبی تا دیروز همه داشتن که بهت میخندیدن اوبی با اون اواتارای تخمیتنقل قول:
لخت شدی بود عکستو گذاشتی اواتارت فک کردی همه میگن به به چه بدنی همه عنشون گرفته بود زودی برداشتی اسگل
این حرف من به الی شوخی همون شوخی که خودش میدونه به من به شوخی میگه رفتی فنلاند چه غلطی بکنی خودش میدونه
تو جو برت داشت فک کردی خبریه داری خایه مالی میکنی اوبی
من فنلاند هفتدیم کشوریه میرم ۷ سال بیشتر ایران نبود اگه بخوام قیافه بگیرم از همون اول میگیرفتم تو چرا زور به کیونت اومده حالا
با امیر هم بحث موضوعی داریم ربط نداره تو به فکر دبه روغنا باش که باید اینو اونو بمالی اسگل
(sm2)
(sm2) خواست فضا عوض شه ریدنقل قول:
(sm25)
سس مغز تا دیرو وسیله خنده ما بود اومده از یه چی که خبر نداره گوه خوری میکنه
(sm120)قسمت اول که هیچی نفهمیدم
من دو دقه جلو عقب کردم همش صحنه بود .. (sm120)