آیفون دارم ..از بین ساعت ... و گوشی جدید یکیشو می خرم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آیفون دارم ..از بین ساعت ... و گوشی جدید یکیشو می خرم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من با اچ تی سی بیشتر حال میکنمنقل قول:
منتها اونم وانش خوبه پول اونم نداریم مدل پایین ترشو دارم
راحت باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه دیگر که در ساعت است نقشه است
حالا یه کسخل عقب افتاده میگه گوشی منم داره (sm2)
هستمنقل قول:
تو که ابفون داری اینی که میخوای بخری رو بده من اختلاف طبقاتی حل بشه(sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اچ تی سی یکم افتضاح نیست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس بفروشم که پولم برسه دیگه ..البته 6 مته دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
این علیرضا لاشی از اون خرپولاست (sm25)