نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشي پپي جان(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشي پپي جان(sm127)
نمره نیامده که ... من این ترم تا 2 هفته بعد از تحویل پروژه خوابشو میدیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیبیل بذار تاثیر داره برای کشف لبان نهان در سیبیلانت کنجکاو میشهنقل قول:
و خدایی که در این نزدیکی ـستنقل قول:
از دور کدومِ انتظار دارم اومدم کرج ببریم کافه جشن و کادو و این دست قرتی بازیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متشکرم (sm127) ایشالله عروسی بچه هات جبران کنم (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نويد جان سيمش بسيار ماهرانه پشت ميز كامپيوتره يعني هر كاري كني به سيمش گير نميكني (sm2)(sm2)
همین یه کوچیک باشه کافیه ، سیبیل و این چیزا تو قامس ما نیستنقل قول:
برنامه گیلانتون کی شد آخر ؟نقل قول:
من در جا رفم دایره امتحانات پیـــــــــــــــــله کردم تا نمره ـمُ وارد کرد... اتفاقا خوشش نیومد ولی زورم رسید بهش... سریع هم رفتم از کارشناس رشته پرینت کارنامه گرفتم که از لج نمره کم نداده باشه اینجا فری یونیورسیتی است همه چیز امکان دارد حتی شما دوست عزیزنقل قول:
من به مهارت تو ایمان دارم همیشه امکانش هست خیلی اشتباهی به سیمش برخورد از نوع نزدیک بنمایی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]