(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
مرا
خسته کردی
و خود خسته رفتی
سفر کرده!باخانه من چه کردی
... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین این تو گوگل نظرسنجی گذاشته برا خلیج فارس ..
حمید عسکری خندوانه امشب ..
(sm2)
(sm81)الان فرق صدف با خاله ها چیه داره حیف میشه (sm2)
ژل حجم دهنده (sm2)
تاریکم ،
فردا سراغ من بیا
با روی ،
زیبا سراغ من بیا ... (sm50)
تو خلوت کوچه ، گرفتن دستات
همش دروغِ دروغ
چقدر ادامه بدم ، به گم شدن تو این
خیابون های شلوغ ... (sm50)
Stephen King ...(sm50)
(sm74)نوار تسک بار بالا و پایینو هر رنگی دلت بخواد میتونی در بیاری چقد منتظر این قابلیت بودم (sm120)
کار جدید جیک جیلنگهال هم اومد البته hdcam ...
راسل بکش بیرون از تریپل دبل:))
الی اینسایدر نصب کردی که شی !?؟!
(sm81) سیستم دوباره با کیبورد روشن شد ..
نسخه نهاییه شاسکول خاننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو بده بنصبیم ..
نسخه نهایی کوجا بود دیوث ..
(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کور سگ فک کردی فقط خودت میدونی این مال اینسایدره دیگه همونی که دیرو لینکشو دادم ..
زر نزن لینک تو کار نداد تو حالا فک کن ایسنایدرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس تو الان این لینکی که خودت دادی رو وا کن نوشته اینسایدرو ..
مرگ را دانم ولی تا کوی دوست
راه اگر نزدیک تر داری بگو ... (sm50)
وقتی گاو باشی همینی دیگه نسخه ای که نهایی میشه برای عرضه برای اونام هس دیگه من نصب کردم تو تنظیمات و مشخصات ننوشته اینسایدرم باز تو میگی فلانی بهمانینقل قول:
سلام خوبی اون سایتی که گفتی برم فیلم رو بگیرم دیگه نمیره بعدش زیرنویسش از کجا پیدا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اونجایی که میگه بیا ایسنایدر شو مث نسخه های قبلی یادته که ایشالله
winver بزن یه عکس بده ببینم expired time داره یا نه ..
بیا برو تو کونم
شرط میبندم داره مردی بذا ..
در مجموع اینسایدر باشه یا نه فرقی نمیکنه اما فوکی سگ من بخوام وین نصب کنم باس کلی از نو برنامه بریزم پاره میشم ..
ندومبه ارزشش رو داره یانه تغییرات به چه شکلی بوده ..
خود مایکروسافت زده ایناسدر باز این میگه نسخه نهایی ..
گفتم که فقط دو دسته باس قید ایزو رو بزنن اونایی که وین اورجینال دارن و اونایی که برنامه و بازی سنگین زیاد دارن
باس یه روز وقت بذاری واسه اپگریدش خیلی طول میکشه
خا ..
بازی چه ربطی به وین داره اون وقت ..