نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم صابر برات تيشرت و شلوار بياره سايز تو داره حالشو ببر(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم صابر برات تيشرت و شلوار بياره سايز تو داره حالشو ببر(sm2)
تو قاموس من هست... چنان مقاومتی کردم در برابر تراشیدن سیبیلم که ستارخان نکرد تا سیبیلمُ به کرسی نشوندم... البته نه فقط سیبیل من از طفولیت علاقه خاصی به پروفسوری داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1ماه اول شهریور به امید خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینمت دیگه؟
نقل قول:
گير داديااااااااااا(sm30)(sm30)(sm30)
اول شهریور تا کی ؟؟ 1 ماه میخوای بمونی ؟نقل قول:
من از 10 تا 25 باید برم نمایشگاه ...
بستگی داره مسیر رفتنتون کدوم طرفی باشه
تپل تر از اون تصویری که به سمع و نظرت رسید شدم سایزمُ نداره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم هر گلی بوی خودشُ داره من برای هدیه ی تو دارم ثانیه ها رو میشمارم (sm70)
شما خیلی مردی ... من زیاد مایل نیستمنقل قول:
من نیتم خیرِ میخواستم گره ای از کارت بگشایانم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تا هرموقع که تو بگی دلبرکمنقل قول:
مسیر... از کرج آذوقه و ره توشه بار میزنم استارت و قفل و دزدگیر و به سوی اتوبان قزوین رشت انزلی اونورا...
تو مسیرم قرار بگیری چاکرتم هستم
ما مریدتیم خان (sm66) صراط المستقیم؟ با ما بگردی مایل به چپ میشینقل قول: