خخخخخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان رخ بنما(sm120)
کریسمس 2 روز پیش بود رفیق (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه سلام (sm59)نقل قول:
خوبی فربد جان ؟
مرسی
کم پیدایی؟
حضور دارم بیشتر نظاره گرم :دی
این تاپیک که اغلب مشغول جر و بحثن دوستان (sm25)
البته بیشتر تاپیک طنز شده
احسان هروقت اومدی یه عکس از گل پسرتو بذار(sm127)(sm10)
من که بعد از سرکار رفتن سر جریان پخش آلبوم تو تابستون دیگه فکرمو درگیرش نمیکنم
هر موقع که چه تک آهنگ چه آلبوم بیاد برام فرقی نمیکنه
حرص و جوش بیخودی بخوریم که چی بشه(sm169)
منم دقیقا همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی الان بگن آهنگ عید میاد هم زیاد مهم نیست
فعلا یه مدت درگیر البوم های بدون کلام شدم
جدا برا تک آهنگ اشتیاق و هیجان خاصی ندارم ...
الان بیاد یا چند ماه دیگه زیاد اهمیتی نداره (sm168)
منم سلیقه ام تو ژانر الکترونیک گسترش پیدا کرده این چند وقته کلی با موزیکای عالی ای آشنا شدم که آرتیستاشون را تا حالا نمیشناختم ...(sm118)
پیمان کلا از موسیقی بی کلام داخلی و آهنگسازا چیزی میدونی؟
از موسیقی فیلم و سریال چی؟
داخلی متاسفانه نه ولی خارجی که تا دلت بخواد بدون کلام یا همون اینسترومنتال سراغ دارم
فیلم و سریال راستش نهنقل قول:
آهنگ بی کلام از کجاها دانلود میکنی
خودم دیگه الان تو کار توزیع و پخشم (sm2)
راستی طبق کدوم قانون گفتی کریسمس دو روز پیش بوده(sm120)
سلام پیمان عزیز خوبی چند تا هم به ما معرفی کن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بی کلام تو ژانر الکترونیکنقل قول:
آکوستیک که تقریبا زمینه اش کم شده یا لااقل شخصا من زیاد سراغ ندارم
کریسمس همیشه 4 دی
با شب سال نو معمولا اشتباه گرفته میشه (sm120)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون حسین جان شما خوبی ؟ (sm10)
تو چه سبکی میخوای ؟
من بیشتر ترنس و هاوس گوش میدم ..
الان چند تا کار برات میذارم ...
(sm25)نقل قول:
اصلانم ایراد ندارهنقل قول:
خودمم یه زمانی همین اشتباهو میکردم (sm120)
آهنگ یورو 2008 خیلی قشنگه
آهنگ جام جهانی 1998 فرانسه هم معرکه س
98 ریکی مارتین منظورته ؟نقل قول:
2008 هم can you hear me انریکه دیگه ؟
حسین جان ترنس بذارم دیگه مورد نداره که ؟
اسماشونو نمیدونم
ولی بدون کلام هستن
نه پس اینا نیست لینک داری بده ببینم چیان
باشه بزار
2008
پخ شد
ممنون فربد جان (sm10)
خواهش (sm10)
از اونایی که خودت دوست دارینقل قول:
سلیقه تو خوبه پیمان عزیز(sm93)
نه اون یکی رو اشتباه کردم بزار ببینم کدوم بود بعد میفرستم برات
دومی هم پخ شد
این دیگه واقعا شاهکاره
اگه ترنس باشه که چه بهتر پیمان عزیز(sm10)
لطف داری نه بابا معمولیه تعریفی نیست زیاد ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی الان چند تا معرفی میکنم