[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۸ بشه ملت دوباره میریزن بخرن میره بالا قیمتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارو آکاگی بازیگر نقش «اوشین» در سن ۹۴ سالگی درگذشت.
امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد...
اوشین زنده است
امروز خبری در برخی رسانهها منتشر شد با این تیتر که اوشین درگذشت و از این بازیگر با نام هارو آکاگی یاد کردهاند اما این بازیگر زنده است.
اما بازیگری که در این مجموعه ایفای نقش کرده و حالا درگذشته است، یکی دیگر از بازیگران این اثر بوده که با نقش اوشین در سنین جوانی همبازی بوده است.
این کیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قیافه خنثی موزن
زن موزن پلنگ شده چرا اینجوری نبود
(sm120) من از کجا بدونم
الی آدرس بده هفته بعد میخوام بیام مشد ..
من قائمشهر زندگی میکنم
دلار ۱۰
خب تو بگو چی کار کنیم (sm2)
(sm2)
کم کم جنساشون قدیمی میشه میکشن پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای وای خدای من فصل سه خدااااااااااااااااااااااا ا
چه دل زیبایی داری تو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم فک می کنم این آواتارای مضحک و مسخره چیه با این عینک تخمی (sm2)
یا اون سینجول کاریکاتور میزاره آدم از خنده اسهال می گیره . (sm2)
نقل قول:
خب پس منتظر باش تا 10 روز آینده زلزله داریم تا 4/7 ..
درضمن تو هم گوه نخور ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سرتو از *** ملت بکش بیرون (sm120)
نقل قول:
آخ آخ آخ ..
گزارشگر انتن (sm3)
تیمت 5تا عقب باشه بعد تو چیپ بزنی :|
تلگرام قطع شد
برا من کار میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساخت سریال دیردویل پس از پخش سه فصل لغو شد (sm74)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
حامد همایون
پاشیدن روش (sm2)
(sm2)
میگم خدا چرا اکبر شیرین میزنه سینجول بازی در میاره نگو سینجول اواتارش مث اکبر شده
یکیتون عوض کنه
(sm2)
خط فقر در تهران زیر ۱۰ میلیون تومان
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی خاک بر سرتون ینی شما نمیدونید فرم کامنتای من شیژوریه سر و تهش .. (sm3)
بعدشم همتونو فوکیدم که به سریال درداویل ایراد میگرید بعد خودتون انواع و اقسام سریالا رو میبینید ..
جالبه سریالایی که شما دیدید منم همشو دیدم پس در نتیجه گوه خوری نکنید سریالی که معرفی کردم رو ببینید بعد شر تف بدید ..
(sm2)(sm120)