بخوای تو لیگی جایی بازی کنی حتما باید خودت برنامه بدن سازی کامل داشتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بخوای تو لیگی جایی بازی کنی حتما باید خودت برنامه بدن سازی کامل داشتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کیلور ناواس بخوره به مسی میرینه (sm120)
دیوث حشری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا منم ریاضی بودم (sm120) رشته ما دو تا تیم داشت انقدر همه عشق فوتبال بودن (sm120) هر دو تا تیمم بالا میومدن همش میخوردیم به هم نیمه نهایی (sm120) ریاضیا ابهتی داشتن تو فوتبال مدرسمون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلایورت از ضربات پنالتی خاطره خوشی نداره (sm120)
نمیدونم چی شد دیگه باران نیومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از ما گذشت (sm120) تو جوونی حقمونو خوردن (sm120) مسابقات منطقه میرفتیم هرکی قهر میکرد و تهدید به رفتن معلم ورزش میزاشتش تو ترکیب ثابت (sm120)نقل قول:
نویر یار دوازدهم آلمانه این سیلیسن و رومرو یار دوازدهم حریف(sm120)
می خواد برا پنالتی دروازه بان تعویض کنه؟
کلاس ما قشنگ یه مشت بچه سوسول مایه خال بود (sm120)معدلاشون همشون 19 به بالا بود (sm120)یه من بودم با یکی بقیه همه اسکول (sm120)نقل قول: