به به عجب دلستر البالوی خُنُکی شد... فقط یکم درصدش کمِ که اونم تو قاموس ما نیست وگرنه تخصصشُ داریم
بفرماید شامپاین
یعنی بفرمایید شام پایین
نمایش نسخه قابل چاپ
به به عجب دلستر البالوی خُنُکی شد... فقط یکم درصدش کمِ که اونم تو قاموس ما نیست وگرنه تخصصشُ داریم
بفرماید شامپاین
یعنی بفرمایید شام پایین
شروع کردیدا... خلوت شد... یا علی گفتید و عشق آغاز شد؟ یا علی از تو مدد
من خیلی خودمو تکون بدم تا آمل بیام که از جاده هراز بیاین منو سوار کنین ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۴ ساله میخوام برم کاشان چون همسفر ندارم نمیرم ... تنهایی بیام دق میکنم
یچکس همراه نیست سعی کن فعل های دوم شخص فرد به کار ببرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای صابرُ بلند کنم بیایم بابل؟ مسیر کرج بابل کوهستانی منم تنها جاده هم خواب آور به سوگم میشینیدا
تو تنگش کن بیا کرج من خودم پایه ـتم هرکجا که بگی فارغ شدیم تا خدمت ـمون بزاد میریم ایرانگردی
شانس آوردیم دیوار موش داره موشم گوش داره
.
.
.
.
.
اگه دیوار شیر داشت با توجه به قافیه مصراع بعدی معلوم نبود چه فاجعه ای رخ بده (sm25)
پیمان به نظرت تو آبهویج و ممر شجریان بهم پیوند دادی من میتونم اینکارُ با دلستر و پسرش بکنم؟ (sm127)
آره عزیزم چرا باورم نشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی هر چه بادا باد خدا لعنت کنه کامپیوتر قبلی رو هشت سال با گرافیک 64 مگ سر کردم عقده بازی موند تو دلم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم همینجوری باشه شانس نداریم که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بخوام تا کرج بیام که میرم همون انزلی ... نزدیک تره ... مشکل من بی همراهیه ...نقل قول:
اونجا یه تجمعی تشکیل میدیم از دلت درمیاریم (sm134)نقل قول:
ایشالله با بزرگای فامیل بریم کاشان واست خواستگاریش کنیم (sm127)
مرسی از اعتمادی که به من داشتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]