فرشاد خشنود (باکتری خان) (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشاد خشنود (باکتری خان) (sm2)
به نظرم اسم ترک 11.اشتباهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
09122206405نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب، خسته بود ار درنگ سیاهش
من، سایه ام را به میخانه بردم
هی ریختم خورد هی ریخت خوردم
هی ریختم خورد هی ریخت خوردم...
(sm81)
اکبر اگه مسلمون نیستی نفرست
با جرعه و جام های پیاپی
من سایه ام را چو خود مست كردم
همراه آن لحظه های گریزان
از كوچه پس كوچه ها بازگشتم
با سایه ی خسته و مستم ، افتان خیزان
مستیم ، مستیم ، مستیم
مستیم و دانیم هستیم...
تو موسیقی رو به گا دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وقت فک نکنی دارم دروغ میگم بفرما
واسه چند نفرم اینجوریه عکس میزاری باز نمیشه Copy Image نزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا گت مگ چیه دیگه ..
میخواستم اینو بگیرم منتها حجمم محدوده دست نگه داشتم شاید چیز بهتری گیر بیارم اگه کنسرت بهتری ازش دیدی بگو اگه نه که همینو دل کنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی اومد بالا می فهمین چیه
تهران - تهران - تجزيه و مبادلات سفارشي تهران - لشگر (مرسوله از نقطه پستي خارج شد) (sm185)
باز شروع شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن اینقدر البومنقل قول:
مرسوالات این لاشی تمومی نداره (sm2)
موندم پول اینارو از کجا میاره (sm2)
(sm2)پست منطقه رو بگا دادیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشراف زاده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روزه اینجوری شده عکس میزاری اینجا تو این چند روز یه جوری بزار همه ببینن تو این چند روز (sm3)نقل قول:
(sm120) اشترم میدونه من ساده زیستم هندونه نون پنیر نهار تابستونیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) چی خریدی حالا
فراتر از منطقه س (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یجوری چیه لینک سایت بیپ تونزه
یاد دهه 84 افتادم (sm120)نقل قول:
(sm120)رمنقل قول:
سریال True Detective از امروز شروع شد ! باز اسپویل های جناب الی خان دیوث شروع میشود (sm2)
ریدی فکر کردی با رم سرعت سیستم میره بالا ؟ (sm2)نقل قول:
منتظر گریه های الی باشید وقتی رم ها به مادربردش نمی خوره (sm2)
حالا دقیقا چی گرفتی ؟
عقاب عاشق خانه ! بدون پر برگشت
غریب رفت ، غریبانه تر پدر برگشت
رسید و دستش را، روی زنگ خانه گذاشت
طلوع کرد دوباره ستاره ای که نداشت !
دوید مادر و در چشمهای او نگریست
«سلام ... » بعد در آن بازوان خسته گریست
که تشنه است کویری که در تنش دارد
که هفت سال و دو ماهست که عطش دارد
« کدام سِحر کدامین خزان اسیرت کرد
کدام برف به مویت نشست و پیرت کرد
که هفت سال غم انگیز بی صدا بودی
چقدر خواندمت امّا... بگو کجا بودی ؟!
همینکه چشم گشودم به... مرد خانه نبود
رسید نامه ات امّا ... نه ! عاشـقانه نبود
حدیث غمزه لیلا و مرگ مجنون بود
رسید نامه ات امّا وصیـّت خـون بود
نگاه کن پسرت را که شکل درد شده
که هفت سال شکسته ست تا که مرد شده !
که رفت شوکت خورشید و سایه ها ماندند
تو کوچ کردی و با ما کنایه ها ماندند
که هیچ حرف جدیدی به غیر غم نزدیم
فقط کنایه شنیدیم و - آه! - دم نزدیم
نمرده بودی و پر می زدند کرکسها
به خواسـتگاری من آمدند ناکسها !
شکنجه دیدی و اینجا از عافیت گفتند
نمرده بودی و صد بار تسلیت گفتند
تمام شهر گرفتار ترس و بیم شدند
تو زنده بودی و این بچه ها یتیم شدند
هر آنکه ماند گرفتار واژه « خود » شد
تو رفتی از برِ ما و هر آنچه می شد، شد !!
به باد طـعنه گرفتند کار مَردَم را
سکوت کردم و خوردم صدای دردم را
منی که مونس رنج دقایقت بودم
سکوت کردم و ماندم ... که عاشقت بودم!! »
نگاه کردم و دیدم پدر سرش خم بود
نه ! غم نداشت ، پدر واقعاً خود غم بود !!
پدر شکستن ابری میان هق هق بود
پدر اگرچه غریبه ، هنوز عاشـق بود ..
سید مهدی موسوی
(sm120)دو گیگ بیشتر نداشتم حیف اینهمه خرج کردم سیستم دو گیگ بمونه دارم شرایط رو برای وین 10 اماده میکنم (sm173)نقل قول:
حملهههههههههههههههه مد مکس وب دانلود اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
تو دانلود کن اگه کیفبتش خوب بود و مشکلی نداشت ما هم دان می کنیم (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm98)وب دانلود خوبه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یا خدا چیه البوم تو زاهدان ریلیز شدهنقل قول:
(sm169)
نقل قول:
اینم باز نمیشه کلا ریده همه چی
میگم حداقل عکس میزارین اینجا بیاین ازین پایین ادیتور عکس آپلود کنید تا ببینم
یا از سایت عکس آپلود میکنین لینک انجمن رو بیارین بزارین
الان تاپیک آلبوم که اصلا نمیرم اونجا بعضی وقتا هم میرم تاپیک آیتونز اصلا کاورو نشون نمیده
یه هفته س کلا همه چی ریده (sm3)
آخه بعضی ریلیز ها مشکل هماهنگی صدا و تصویر دارن در مواقعینقل قول:
(sm120) بخوای اونجوری به همه مشکوک نیگا کنی که نمیشه من اینهمه سال فیلم و سریال گرفتم تازه امروز یکی اولی بود اونجوری شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]