حسين اين كاستاريكا تو رو ياد چه تيمي مياندازه؟؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسين اين كاستاريكا تو رو ياد چه تيمي مياندازه؟؟ (sm120)
واللا از نظر من و تو چیزی نگفتم؛ با اینکه واقعا منظوری نداشتم مریم یکی از دوستام بود ولی یحتمل اون اینطوری فکر نمیکنه؛ فکر میکنه حالا شرتش پرچم شده :| در صورتیکه اینطور نیست :| اصلا هیشکی اصل حرف منو نفهمید همه چت کردن روی همین یه کلمه :|:|:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هلند میخواد حذف بشه ؟ (sm25)
گاز بگیر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلنديا قاعدتا بايد ببرن
اما اگر ايتاليا نود و چهار دوباره تمرار نشه (sm120)
من دوست دارم تكرار شه روبن يا فن پرسي نامام باشن (sm120)
چلسي 2012 - اينتر مورينيو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسين به دوستات بگو لطفا خفه شن (sm3)
زهر مار خنده نداره (sm120) دخدر مردم سر به بیابون گذاشت :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا با خودم حرف نمیزنی آقای با ادب؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام میتونی خفه خون بگیری و به ادامه صحبتت با دوستات توجه کنی