بیداری عزیزم...پنج شیش تایی میشیم اگه نپروننمون بعضیا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیداری عزیزم...پنج شیش تایی میشیم اگه نپروننمون بعضیا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجایی که من کار میکنم عیلی لازمه چشم در آوردن(sm59)نقل قول:
احسان جان برادر نگفتی اسم دخترت چی بود ؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو چه می دونم ..(sm2)نقل قول:
ﺩﻛﺘﺮ اﻳﺸﺎﻥ ﮔﻔﺖ ﻭﻗﺘﻲ ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ ﺭا ﺑﺮﻳﺪﻳﻢ ﺑﻪ ﻧﺎ ﮔﺎﻩ ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ ﻣﺒﺎﺭﻙ اﻳﺸﺎﻥ ﻓﺮﻳﺎﺩ ﺯﺩ ﻳﺎ ﻋﻠﻲ
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
شوهرم تو تصادف رفت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسوزه پدر دوست ناباب من سر به راه بودم مامان سایت منو گمراه کرد چند روز پیشا(sm81)نقل قول:
(sm77) دخترم ؟(sm77)نقل قول:
بنده ازدواج ننموده ام(sm120)
والا من الان جزو مستعمری بگیر ها هستم میام ماهیانه میگیرم میرم پی زندگی ! خبر ندارم از چند و چون ماجرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم دلشون بغواد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاففففففففففففففففففف (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید(sm170)