(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نوکرتم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستم نداد قوت رفتن به پیش یار
چندی به پای رفتم و چندی به سر شدم(sm181)
این نکتش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذار که بر شاخه ی این صبح دل آویز
بنشینم و از عشق سرودی بسرایم (sm181)
ما به کسی نمیگیم توام تو فامیل لو نده کسی نمیفهمه شیونت رفته... این اخرین چیزیِ که باید بهش فکر کنی مهم خوب شدنتِ (sm74)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلپرازولام... Alprazolam... نیم میلی گرمش ضعیف ترین قرص خوابِ... فروش بدون نسخه ـشم آزادِ قیمتشم خیلی پایینِ ورقی 400تومن!نقل قول:
قرص خوابم ندارم (sm25) نهایت میتونم یه استامینوفن بخورم (sm120)
منم خیلی بیدار میمونم ولی خیلی کم پیش میاد تا 6... سعی میکنم نهایتا 3 بخوابم (sm50)
اگه مثل من به قرص و دارو عادت نداری همینم خواب آلودت میکنه وگرنه 1میلی گرم بگیر
ناگت گرفتم با چلوی فریز شده گرم کردم (sm172)نقل قول:
نه... ولی داره در میره (sm120)
شامت چیچی بود؟! (sm70)
(sm19)(sm134)(sm19)نقل قول:
(sm134)(sm127)(sm134)
جونم... ایشالله فارغ التحصیلی خودت واست گِرَجوِیشِن پارتی بگیریم (sm127)(sm120)(sm127)نقل قول:
مـــــــــــــهــــــــــ ـــنــــــــــــــدس (sm127)(sm70)(sm127)
بچه راستی پرس پولیس دیروز چیکار کرد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
این اهنگا هم ممکنِ رو مزاجت اثر بذاره یه مدت فقط شهرام شب پره گوش بده خوب میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصال خودمم الان صبح جمعه ـمُ با اثری فاخر از استاد آغاز میکنم Shahram Shabpareh - Salam (sm118)(sm2)
مرسی اواتار... دوسش داشتم حیف که دوره ـش تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]